مدیرکل پیشین آژانس معتقد است ایرانیان حق دارند که خود را در برابر آمریکا در معرض خطر ببینند و از نگاه درجه دو انها به خودشان دلخوشی نداشته باشند.

محمد البرادعي، در مصاحبه با هفته‌نامه پروفيل اتريش درباره برنامه هسته‌اي ايران گفت: من نمي‌دانم آيا واقعاً اسرائيل حمله به ايران را انجام خواهد داد و يا قادر به انجام آن خواهد بود. در هر صورت منطقه تبديل به كوره آتشي خواهد شد. حتي اگر كه به تعدادي از تأسيسات ايران حمله شود، نمي‌توان دانش آن‌ها را در اين زمينه از آنان گرفت. حمله به ايران ممكن است دو و يا سه سال برنامه هسته‌اي ايران را به تأخير بياندازد . اما من كاملاً مطمئن هستم كه ايران به حملات پاسخ خواهد داد.
گزيده سخنان وي را در ادامه به نقل از ايسنا بخوانيد:
·         ايرانيان بيش‌تر سعي دارند كه توانايي ساخت تسليحات هسته‌يي را داشته باشند تا در صورت لزوم بتوانند با سرعت آن را آماده كنند. خود را لحظه‌اي جاي ايران قرار دهيد؛ سال‌هاست كه در غرب سخن از تغيير رژيم در اين كشور است، كنگره آمريكا اخيراً بودجه‌اي 75 ميليون دلاري براي عمليات‌هاي سري اختصاص داده است و كاملاً آشكار است كه اين به چه معناست. آيا شما نيز خود را در خطر نمي‌بينيد؟ ايرانيان، حتي آن‌هايي كه از دولت دلخوشي ندارند از خود مي‌پرسند كه فرق كشور آن‌ها بـا ديگر كشورها چيست، چرا بـه آن‌ها به عنوان انسان‌هايي درجه دو نگاه مي‌كنند و چرا آن‌ها را از داشتن چنين تكنولوژي منع مي‌كنند.
·         آمريكا سال‌هاست كه سياست غلطي در قبال ايران اعمال مي‌كند. باراك اوباما براي نخستين‌بار راه درستي را در پيش گرفت؛ او قصد داشت به‌سوي تهران دست دراز كند و در اين راه تقريباً به يك راه‌حل نيز نزديك شده بودند. اما سياست داخلي ايران مانع آن شد. بسياري نمي‌خواستند كه چنين موفقيتي به اسم محمود احمدي‌نژاد، رييس‌جمهور ايران تمامي شود. او نبايد تبديل به قهرماني مي‌شد كه با آمريكا بزرگ‌ترين معامله را انجام داده است. پس از آن پيشنهاد برزيلي ـ تركي مطرح شد كه به نظر من پيشنهاد خوبي بود، اما در آن زمان اوباما شديداً درگير اصلاحات بهداشت و سلامت و ديگر مشكلات داخلي بود و نتوانست متناسب با آن برخورد كند.
·         {آيا مي‌توان به راه‌حل اين مناقشات در مذاکرات ايران و 1+5 نزديك شد؟} فكر نمي‌كنم. مسلماً ديپلماسي تنها راه‌حل است. اما در سال انتخاباتي آمريكا تـغييري اساسي در اين وضعيت موجب نخواهد شد. آمريـكا در حال حاضر هيچ كـاري نمي‌تواند بكند، چرا كه آنگاه اين طور تلقي مي‌شود كه اوباما در مسائل سياست خارجي و سياست امنيتي انعطاف‌پذير است. سال آينده نيز در ايران انتخابات رياست جمهوري برگزار مي‌شود. اين مناقشات اسير سياست داخلي ايران و آمريكا است.
·         بـايد هر كاري كرد تا اختلافات بالا نگيرند. مي‌توان گام‌هاي كوچك برداشت و يا از شدت آن كاست. اما موفقيت پيش از انتخابات آمريكا و ايران حاصل نخواهد شد.
·         /2929
کد خبر 219569

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۰
    25 8
    حداقل در ایران مسئله هسته ای هیچ ارتباطی به انتخابات ریاست جمهوری ندارد. مشکل در جای دیگر است !!!
  • بدون نام IR ۲۲:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۰
    39 3
    حرف درست دیگه ما هم دلمونو بیخودی به این مذاکرات خوش کردیم...هیچی نمیشه...فقط قیمت دلار رو هی میبره بالاتر مارو بی پول تر میکنه
  • بدون نام IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۱
    1 9
    واقعیت همینه مذاکرات در اثر خباثت غربی ها بی نتیجه خواهد بود اصلا شک نداشته باشید این چندمین جلسه طی این چند سال بوده و هیچ نتیجه خوبی نداشته ... در ضمن قیمت مسکن داره میاد پایین و دلار و طلا داره میره بالا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین