به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اینبا، کتاب «اوج دفاع» کارنامه و خاطرات علیاکبر هاشمی رفسنجانی از سال ۱۳۶۵ است که به کوشش عماد هاشمی در انتشارات معارف به چاپ رسیده است. در سطور زیر روز دوازدهم فروردین سال ۶۵ از این خاطرات را منعکس کردیم.
سهشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۶۵/ ۲۱ رجب ۱۴۰۶/ ۱ آپریل ۱۹۸۶
در منزل بودم. بیشتر وقتم به مطالعه گدشت. تلفنی حال امام را پرسیدم. احمدآقا گفت خوب است. عصر آقای [علی] رازینی آمد. راجع به سازمان قضائی نیروهای مسلح استمداد کرد که حدود صلاحیتهایش تغییر یابد و شامل موارد سیاسی و کیفری مرتبط با حیثیت نظامی هم بشود. راجع به پرونده انفجار نخستوزیری گفت که از بازجوییها چیزی به دست نیامده که سند محکومیت متهمان باشد و بناست کیفرخواست صادر شود و به دادگاه داده شود. راهنماییهایی کردم.
شب آقای [علیرضا] افشار [سخنگو و رئیس ستاد مرکزی سپاه] آمد و گزارش ستاد عالی نظارت بر امور اعزام نیروها را - که مرکب از ائمه جمعه، استانداران و فرماندهان سپاه است - داد. فردا سمینار لبیک با امام دارند. قرار شد من هم بروم. از جبههها خبر گرفتم. امروز آرام بوده. هواپیمای خودمان به اشتباه مراکز استقرار لشکر ۸ نجف را زده، اما خسارت عمدهای وارد نشده است.
۲۵۹




نظر شما