۰ نفر
۲۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۵
زندگی‌نامه بازیکن استقلال نیمه تمام ماند

وقوع جنگ باعث شد تا فیلم زندگی موسی جنپو بازیکن خارجی استقلال نیمه تمام باقی بماند و به طور کامل ساخته نشود!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ از اوایل آذر ماه ۱۴۰۴ یک گروه مستندساز وارد ایران شدند و لحظه به لحظه همراه با موسی جنپو بودند تا از زندگی این بازیکن در تهران تصویربرداری کرده و فیلم مستند بسازند.  

به نقل از خبرورزشی، این گروه حتی هنگام برگزاری جشن شب یلدای باشگاه استقلال نیز در سالن حاضر شدند و طوری با دوربین دنبال این بازیکن حرکت می‌کردند که برای لحظاتی تصور کردیم آنها مشغول تصویر گرفتن از بهترین بازیکن خارجی تاریخ استقلال هستند!

وقوع جنگ و تعطیلی رقابت‌های لیگ برتر موجب شد تا این فیلم مستند تا حدی ناقص بماند چون قرار بود گروه مذکور در بهار ۱۴۰۵ دوباره به ایران آمده و هفته‌های پایانی لیگ برتر و جام حذفی را نیز به تصویر بکشند! البته آنها حتی اگر مسابقات ادامه پیدا می‌کرد هم کار سختی نداشتند چون موسی اغلب اوقات روی نیمکت می‌نشست و گرفتن تصویرش اصلاً دشوار نبود!!

موسی جنپو یکی از ضعیف‌ترین خریدهای خارجی استقلال طی دو دهه اخیر تلقی می‌شود و عملکردش به شدت مورد انتقاد پیشکسوتان و هواداران این باشگاه بوده است.  

257 251

کد مطلب 2205381

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین