مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۴
شرکت توزیع برق لرستان در جنگ نمره عالی گرفت

معاون عمرانی استاندار لرستان گفت: تداوم خدمات‌رسانی به مدارس در حال احداث به‌ویژه در شهرستان‌ها و مناطق دورافتاده در دستور کار شرکت توزیع برق استان قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان،  مهدی مجیدی در جلسه با مدیرعامل و مدیران میانی شرکت توزیع برق استان ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه صنعت برق استان در جنگ تحمیلی سوم برای ایجاد شبکه پایدار در مناطق آسیب‌دیده اظهار کرد: انتظار داریم تداوم خدمات‌رسانی به مدارس در حال احداث به‌ویژه در شهرستان‌ها و مناطق دورافتاده در دستور کار قرار بگیرد.

وی افزود: از همکاری ارزشمند شرکت توزیع برق سپاسگزاریم و انتظار داریم این مدارس همچنان در اولویت باشند تا به شبکه برق پایدار متصل شوند.

معاون عمرانی استاندار لرستان همچنین به موضوع جابجایی تیرهای برق واقع در مسیر پروژه‌های راه‌سازی اشاره کرد و گفت: تاکنون همکاری خوبی از سوی اداره برق صورت گرفته، اما تسریع در این زمینه ضروری است.

شرکت توزیع برق لرستان در جنگ نمره عالی گرفت

مجیدی با اشاره به خسارت‌های وارده به تأسیسات شرکت توزیع برق در جریان جنگ رمضان، خاطرنشان ساخت: مقرر شد شرکت توزیع برق خسارت‌های خود را به‌صورت مکتوب گزارش دهد تا از محل اعتبارات تخصیص‌یافته، منابع مالی لازم تأمین شود.

وی همچنین از تصمیم‌گیری برای تعیین تکلیف مطالبات شرکت توزیع برق از دستگاه‌های اجرایی خبر داد و تصریح کرد: مقرر شد فهرست این مطالبات توسط شرکت ارائه شود تا در «کمیته اصول مطالبات» که به صورت ماهانه تشکیل می‌شود، تعیین تکلیف شده و از تمام ظرفیت‌های قانونی برای وصول آنها استفاده شود.

کد مطلب 2210252

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =

آخرین اخبار