مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

جلد سوم «دفتر خاطرات پسر لاغرو» با عنوان «دقیقه‌ نود» با ترجمه‌ «پروین علی‌پور» از سوی نشر چشمه منتشر شد که به نظر بررسی طنزگونه مشکلات اکثر والدین تهرانی و شهرهای بزرگ کشور است.

به گزارش خبرآنلاین، «جف کین‌نی» در مجموعه «دفتر خاطرات پسر لاغرو» قهرمانی را خلق کرده است که شبیه بچه‌های دنیای امروزی است، گرگ؛ پسربچه‌ باهوش و خلاقی است و شیفته‌ بازی‌های کامپیوتری.

 

در معرفی این کتاب آمده است: «قهرمان مجموعه‌‌«"دفتر خاطرات پسر لاغرو»، پسری است باهوش، باعرضه و خلّاق! عاشق بازی‌های رایانه‌ای است و اگر بدبیاری نیاورد (که معمولاً می‌آورد!)، هیچ‌کس در این بازی‌ها به گَرد پای او نمی‌رسد! شوخ‌طبعی و حس‌ درک شوخی‌اش حرف ندارد! و او از این استعداد ذاتی‌اش حسابی استفاده می‌کند؛ در مدرسه برای جلب‌ توجه، کارهایی می‌کند و حرف‌هایی می‌زند که همه را از خنده روده‌بر می‌کند!

 

گِرگ باهوش و در عین‌حال خودخواه، تردید ندارد که روزی مشهور می‌شود و سیل خبرنگارها و هواخواهان به‌ سویش سرازیر می‌شود! در واقع، هدف اصلیِ گِرگ از نوشتن این دفتر خاطرات هم، همین است. گِرگ قصد دارد در زمان شهرت،‌ که فرصتِ سر خاراندن ندارد، دفتر خاطراتش را بین طرف‌دارانش پخش کند و بگوید، خودتان بخوانیدش و جواب سؤالات را بگیرید.»

 

گرگ، خودش دلیل شیطنت‌‌ها، آتش‌پارگی‌ها و شوخ‌طبعی‌هایش را این‌طور توجیه می‌کند: «من از 95درصد بچه‌های مدرسه‌مان کوتاه‌ترم و اگر بخواهم دست روی دست بگذارم و کاری نکنم، ‌کلاهم پس معرکه است!» ولی پدر و مادرش شرایط او را درک نمی‌کنند، آن‌ها دارند خودشان را هلاک می‌کنند تا گِرگ،‌ به‌جای در خانه نشستن و بازی کردن،‌ برود بیرون از خانه، ‌گردش کند،‌ ورزش کند،‌ نرمش کند،‌ تا... کمی‌ جان بگیرد!»

 

جیف کین‌نی نویسنده‌ مجموعه‌ « دفتر خاطرات پسر لاغرو» این ‌روزها یکی از محبوب‌ترین نویسندگان ادبیات کودک است، او درباره شخصیت گرگ می‌گوید: «می‌خواستم داستانی بنویسم درباره‌‌ بخش‌های بامزه‌‌ کودکی‌ام، بدون هیچ بخش جدی‌. من بچگی خیلی معمولی‌یی داشتم، اما در طول این دوره ماجراهای خنده‌دار زیادی هم اتفاق افتاد. می‌خواستم کتابی بنویسم که آدم‌ها را بخنداند؛ کتابی که اگر بچه بودم حتماً می‌خواندم و گذشت زمان را نمی‌فهمیدم.»

 

او شیفته‌ پسر لاغرو است و درباره‌ی او می‌گوید: «گرگ یک آدم خودمحور و به نوعی دست‌وپاچلفتی است. البته فکر نمی‌کنم پسر بدی باشد، اما مثل بسیاری از ما اشتباهات خودش را دارد. خوشبختانه خواننده‌ها می‌فهمند که عیب‌های گرگ، او را بامزه می‌کند. به‌نظرم شخصیت‌هایی که همیشه کارهای درست انجام می‌دهند، کمی کسالت‌آورند. من می‌خواستم شخصیتی به وجود بیاورم که واقعی باشد.»

 

این کتاب خواندنی و تحسین شده با قیمت 5800 تومان منتشر شده است.

 

ساکنان تهران برای تهیه این کتاب کافی است با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ «سام» تماس بگیرند و سفارش خود را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز می توانند با پرداخت هزینه پستی، تلفنی سفارش خرید بدهند.

6060


 

کد خبر 221777

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین