مذاكرات اسلام آباد

ترامپ: باید به سرعت به سمت توافق با ایران حرکت کنیم؛ عجله‌ای برای توافق نداریم!!!

ترامپ در ادعایی تازه گفت که آمریکا در تماس مستقیم با مقام‌های ایرانی اما عجله نخواهیم کرد!

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ در حالی که در روز دوشنبه مدعی شد که پاسخ ایران به پیشنهادهایش «قابل قبول» نیست و به نظر می‌آمد که مذاکرات با ایران را پس زده است، امروز سه‌شنبه مدعی شد که باید به سرعت به سمت توافق با ایران حرکت کنیم. او در در عین حال گفت: آمریکا عجله‌ای برای توافق ندارد.

به گزارش ایسنا، رئیس جمهور آمریکا با اشاره به تحریم‌ها علیه ایران در روزهای اخیر مدعی شد ایران تحت فشار ناشی از محاصره دریایی با انزوایی روبرو است که آن را از منابع درآمدی اش محروم می‌کند.

او که به خاطر سفرش به چین و تحت فشارهای اقتصادی و گرانی بنزین و سایر کالاها ناشی از بسته شدن تنگه هرمز و محاصره دریایی، به آتش بس با ایران ادامه داده است، مدعی شد که درگیری با ایران بدون عجله حل خواهد شد.

درحالی که ترامپ بارها بر نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران و از بین بردن مواد هسته‌ای آن تاکید کرده و مارش پیروزی اش را نواخته بود، یک بار دیگر مدعی از بین بردن اورانیوم با غنای 60 درصد ایران شد و گفت: ما ۱۰۰٪ مواد هسته‌ای (غبار هسته‌ای) ایران را به دست خواهیم آورد! 

گفتنی است آمریکا اخرین پیشنهاد ایران که بر خاتمه جنگ و بازگشایی تنگه هرمز متمرکز بوده است را رد کرده. هر چند ترامپ روز گذشته در اظهاراتی به نوعی به پیشنهاد ایران پاسخ داد اما گفته می‌شود به طور رسمی این پاسخ که مشابه اظهارات روز دوشنبه ترامپ است مکتوب به طرف ایرانی ارائه شده است.

310310

کد مطلب 2218212

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین