مذاكرات اسلام آباد

انتقاد رئیس فدراسیون جودو از برخی سلبریتی‌ها

رئیس فدراسیون جودو با انتقاد از برخی سلبریتی‌ها و قهرمانان ورزشی، گفت: سکوت این افراد در برابر وقایع اخیر به خصوص شهادت ۱۶۸ دانش‌آموز در میناب غیر قابل قبول است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو در مجمع انتخاباتی هیئت جودو استان اردبیل با تسلیت شهادت قائد امت، فرماندهان و اقشار مختلف مردم، اظهار کرد: این جنایت رژیم صهیونیستی – آمریکایی محکوم به شکست است و قطعا خون این شهدا دامن مستکبران را خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: جامعه جودو نیز با تقدیم ۸ شهید در ۷۰  روز گذشته سختی ها و فرازونشیب های بسیاری را تحمل کرده و گذرانده است ولی باید به این مردم مقاوم و همیشه در صحنه خداقوت بگوئیم که پشتوانه نیروهای مسلح و دستگاه دیپلماسی بوده اند.

رئیس فدراسیون جودو بیان کرد: مردم با کنار گذاشتن اختلاف سلایق و کاستی‌های اقتصادی کشور آن چنان در صحنه ایستاده‌اند که ترامپ دیوانه را دیوانه‌تر از پیش کرده و بر قدرت نمایی واقعی جمهوری اسلامی ایران افزوده‌اند.

میراسماعیلی افزود: ورزشکاران غیرتمند کشورمان به ویژه رشته جودو نیز به همراه روسای هیئت‌ها پای کار هستند و به اهتزاز پرچم ایران و سربلندی آن کمک می‌کنند.

وی با اشاره به ۴ سال تعلیق ورزش جودو گفت: بنده افتخار می‌کنم که به دلیل حاضر نشدن در میدان مبارزه با ورزشکار رژیم صهیونیستی سال‌ها از میادین دور بودم، ولی این تعلیق عزتمندتر از مدالی بود که شاید در آن المپیک کسب می‌کردم.

انتقاد رئیس فدراسیون جودو از برخی سلبریتی‌ها

رئیس فدراسیون جودو با انتقاد از رفتار برخی چهره‌های مشهور هنری و ورزشی در بی‌تفاوت بودن نسبت به حوادث ۳ ماه گذشته تصریح کرد: این رفتارها نهایت بی‌انصافی است.

میراسماعیلی ادامه داد: ما باید بدانیم که از کجا به کجا رسیده‌ایم و یادمان باشد که به واسطه نظام و کشورمان به مدال‌ها و قهرمانی‌های زیادی دست پیدا کردیم، اما امروز پشت کردن به این کشور و نظام خود بزرگترین خیانت است.

وی گفت: چطور می‌شود که یک سلبریتی برای حوادث جهانی و بین‌المللی در فضای مجازی اظهارنظر می‌کند، اما در مقابل شهادت ۱۶۸ کودک مینابی و دیگر شهدا مهر سکوت بر لب می‌زند.

رئیس فدراسیون جودو افزود: ما نباید به خائنین بیرون از کشور خوراکی داده و اسباب ایجاد هیاهوی رسانه‌های بیگانه را فراهم کنیم در حالی که با همدلی و همراهی مسئولان و کارگزاران نظام به راحتی می‌توان در این کشور مشکلات را رفع کرد.

انتقاد رئیس فدراسیون جودو از برخی سلبریتی‌ها

میراسماعیلی خاطرنشان کرد: ما حق نداریم حرف‌های متوهمان آن سوی مرزها را در ایجاد یاس و ناامیدی مردم تکرار کنیم، بلکه بهتر است در کنار اختلاف سلایق و بیان گله‌مندی‌ها متحد و منسجم پای کار نظام و کشور باشیم.

وی تصریح کرد: در حق خود بنده بی‌مهری‌های زیادی رخ داده و من بدشانس‌ترین رئیس فدراسیون بودم، چرا که چهار سال تعلیق در کرونا و جنگ را تجربه کردم، ولی هیچ وقت از اصول خود در دفاع از این کشور و مردم آن کوتاه نیامدم.

کد مطلب 2218914

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =

آخرین اخبار