مذاكرات اسلام آباد

پایان سفر دونالد ترامپ به چین بدون دستاوردی در مورد ایران

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه سوار هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا، «ایر فورس وان» شد و چین را ترک کرد.

به گزارش خبرآنلاین، ترامپ و شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین، هر دو اعلام کردند که در مسیر تثبیت روابط آمریکا و چین پیشرفت‌هایی حاصل شده است؛ اما اختلافات عمیق همچنان پابرجاست.

به نوشته یورونیوز، دو رهبر طی دو روز گذشته زمان زیادی را در کنار یکدیگر گذراندند. آن‌ها حدود دو ساعت در تالار بزرگ خلق دیدار کردند، از معبد آسمان بازدید کردند و شام رسمی مشترکی در روز پنجشنبه داشتند. روز جمعه نیز در محوطه ژونگ‌نانهای قدم زدند و در نشستی کاری همراه با چای و ناهار شرکت کردند.

با این حال، چین در عرصه عمومی علاقه چندانی به ایفای نقشی فعال‌تر برای حل جنگ ایران نشان نداده است.

شی جین‌پینگ همچنین هشدار داد که اختلافات بر سر تایوان ممکن است چین و آمریکا را در مسیر رویارویی قرار دهد.

تهدید اعمال تعرفه‌های سنگین از سوی هر دو طرف نیز همچنان بر روابط دو کشور سایه افکنده است.

وزارت خارجه چین همزمان با ایران سفر تصریح کرد که مواضع چین در قبال ایران تغییرناپذیر است و خواستار پایان فوری تجاوز نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران شد.

۴۲/۴۲

کد مطلب 2219330

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین