قرعه‌کشی ۸۱۲ متقاضی نهضت ملی مسکن در کوی ارم زنجان برگزار شد

مراسم قرعه‌کشی و تعیین قطعات زمین متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در سایت کوی ارم زنجان با حضور نمایندگان دستگاه‌های نظارتی، مسئولان اداره‌کل راه و شهرسازی استان و نمایندگان متقاضیان برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، فرآیند قرعه‌کشی و تعیین قطعات متقاضیان نهضت ملی مسکن در سایت کوی ارم زنجان، با هدف واگذاری شفاف و عادلانه اراضی، در سالن جلسات اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان برگزار شد.

در این مراسم، نمایندگان دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری زنجان، صداوسیمای استان، اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره‌کل راه و شهرسازی، حراست و جمعی از مدیران و مسئولان مرتبط با اجرای طرح نهضت ملی مسکن و همچنین نمایندگان متقاضیان حضور داشتند.

رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان در این مراسم با اشاره به روند واگذاری اراضی در سایت کوی ارم اظهار کرد: تاکنون فرآیند قرعه‌کشی و تعیین قطعات برای ۵۹۸ گروه چهارنفره، شامل ۲ هزار و ۳۹۲ متقاضی، انجام شده است.

بهزاد کردلو همچنین با اشاره به اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت افزود: برای یک‌هزار و ۷۹۶ متقاضی دیگر که در قالب گروه‌های دونفره قرار دارند نیز فرآیند قرعه‌کشی انجام و قطعات مربوط به آنان تعیین شده است. وی ادامه داد: در مرحله جدید این فرآیند، قرعه‌کشی به‌صورت کاملاً نرم‌افزاری و با حضور نمایندگان دستگاه‌های نظارتی انجام شد و قطعات مربوط به ۲۰۳ گروه چهارنفره، شامل ۸۱۲ متقاضی، تعیین شد.

رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان در ادامه از اجرای بخشی از پروژه‌های سایت کوی ارم به شیوه پیمانکاری خبر داد و گفت: در این بخش، ۲ هزار و ۸۲ واحد مسکونی در متراژهای مختلف احداث خواهد شد.

کردلو خاطرنشان کرد: احداث این واحدها بر اساس نظرسنجی انجام‌شده و انتخاب متقاضیان و با استفاده از ظرفیت پیمانکاران ساخت‌وساز دنبال خواهد شد. وی با تأکید بر شفافیت و سلامت فرآیند قرعه‌کشی تصریح کرد: نتایج این مرحله از قرعه‌کشی و تعیین قطعات، طی هفته آینده به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

کد مطلب 2247920

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین