حامد کرزای، رئیس جمهور افغانستان متعهد شد فساد را از این کشور ریشه کن کند و دولت جدید رضایت همه گروه ها را برآورده سازد.

شبکه خبر دانشجو نوشت:

 به گزارش الجزیره، حامد کرزای، رئیس جمهور افغانستان در نخستین سخنرانی خود پس از اعلام پیروزی‌اش در سومین ریاست جمهوری این کشور متعهد شد برای تشکیل دولتی در جهت رضایت همه گروه‌ها تلاش می‌کند.

کرزای در سخنرانی خود در تلویزیون رسمی افغانستان گفت: امیدواریم هیچ کس خود را از این دولت دور نداند، همه ما جزئی از دولت افغانستان هستیم. وی در عین حال متعهد شده با فساد مبارزه کند و آن را از کشور ریشه‌کن کند.

کرزای در ادامه گفت: انجام مجدد انتخابات که قرار بود شنبه آینده انجام شود برای افغانستان بهتر بود. رئیس‌جمهور افغانستان نیروهای گروهک طالبان را هم به بازگشت به کشور و سرزمینشان دعوت  کرد.

این در حالیست که طالبان در بیانیه‌ای لغو دور دوم انتخابات ریاست جمهوری را یک پیروزی استراتژیک در انتخابات دانست. در این بیانیه آمده است: اعلام ریاست جمهوری کرزای در دور دوم نشان‌دهنده این است که این تصمیمات در واشنگتن و لندن اتخاذ  شده و در کابل اجرا می‌شود.

کد خبر 22809

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین