ایسنا نوشت:

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره)گفت: امر نظارت یکی از ارکان اصلی مدیریت در امور کشور است و کسانی در برابر نظارت مقاومت می کنند که در این باره سرمایه گذاری کمتری کرده باشند.
 حسین انواری در مراسمی که با حضور معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی،قضایی سازمان بازرسی کل کشور و جمعی از مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار شد با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر امر نظارت بر تمامی دستگاههای اجرایی کشور تاکید دارند، اظهارداشت: وظیفه ما به عنوان خدمتگزاران مردم و محرومین در این نهاد ولایت مدار تبعیت از فرامین و هدایتهای حکیمانه معظم له است.
وی افزود: کار نظارت در کمیته امداد به صورت نهادینه شده و تمامی فعالیت‌های این نهاد کاملاً شفاف در معرض نظارت سازمان بازرسی کل کشور ، دیوان محاسبات اداری و سایر دستگاههای نظارتی کشور قراردارد.
وی یادآورشد: دستگاه‌های نظارتی در سازمان‌ها باید با اقتدار و توانمندی به وظایف خود عمل کنند و مانع ثبت تخلفات و جرائم شوند.
حسین انواری در پایان با ارائه پیشنهاداتی از قبیل: برگزاری جلسات تعاملی میان مسئولان نظارتی دستگاهها با مدیران سازمان بازرسی کل کشور،انتصاب مسئولان بازرسی دستگاهها با تایید سازمان بازرسی و همچنین ایجاد شبکه بازرسی و نظارتی کارآمد در داخل خود دستگاههای اجرایی کشور، خواستار تقویت جایگاه نظارتی در ارکان دستگاههای اجرایی کشور شد.
 

 


بهانه‌ای برای اشتغال مددجویان وجود ندارد

 

 

سرپرست کمیته امداد در نشست رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نيز با بیان اینکه خدمات این نهاد مشوق فرهنگ کار و تلاش است،گفت:در شرایط کنونی شکل خدمات این نهاد به افراد نیازمند تغییر یافته است،به دنبال آن هستیم تا واژه تحت پوشش را به واژه دیگری تبدیل کنیم و در مراجعه افراد نیازمند به این نهاد،علت مراجعه و عمده ترین مشکل آنان بررسی شود که اکنون از طریق بازسازی پرونده های مددجویان تحت پوشش این نهاد، در کانال مددکاری الویتها مشخص و تبدیل به خدمات زماندار می شود.
 

 

وي با بیان اینکه کودکان زیر 6 سال تحت پوشش این نهاد تحت مراقبت‌های تغذیه ای و بهداشتی قرار دارند، افزود: دانش آموزان و
دانشجویان برای توانمند شدن باید از خدمات تحصیلی بهره مند شوند و به هر صورت نباید کسی در بیکاری به سر ببرد.
 

 

انواری با بیان اینکه در سال گذشته کمیته امداد به کمک دولت 300هزار فرصت شغلی در مشاغل خانگی و خرد ایجاد کرده است،افزود:این امر بدان معنا است که بضاعت افراد مراجعه کننده به این نهاد شناسایی و بر اساس توانمندی آنان و ایجاد سرمایه از سوی این نهاد کار برایشان تعریف می شود تا افراد بتوانند خودکفا شوند و وابستگی تحت پوشش بودن را که دستگاههای حمایتی به عنوان یک عارضه اجتماعی تقویت می کنند،برطرف کرد.
 

 

سرپرست کمیته امداد تاکید کرد:افرادی که توانایی کار دارند، باید کار کنند که در این راستا منابع و مباحث آموزشی و هدایتهای کارشناسی و نظارت آن نیز از طریق کمیته امداد امام خمینی(ره) صورت می گیرد.
 

 

وی با بیان اینکه اغلب افراد تحت پوشش دستگاههای حمایتی به صورت طبیعی احساس نیاز به تکیه گاه دارند و این امر عمدتا به خاطر سختی ها و تنهایی است که با آن روبرو بوده اند که نباید از این توجه به آنها غفلت کرد، اکنون این افراد تنها از گردونه دریافت مستمری خارج می شوند و با دریافت کارت همت به عنوان همیار با کمیته امداد فعالیت می کنند و به جای داشتن پرونده مددجویی،پرونده همیاری جایگزین آن می شود؛چنانچه این مورد تقویت شود، آن خلاء نیز برطرف خواهد شد.
 

 

حسین انواری با بیان اینکه امسال کمیته امداد امام خمینی(ره) با کمک شورای عالی اشتغال 500 هزارفرصت شغلی را در دستورکار خود دارد،یادآورشد: از این تعداد 200 هزار مورد آن مربوط به ایجاد فرصت شغلی در روستاها به صورت عام و 300 مورد دیگر نیز برای مددجویان تحت پوشش است که منابع آن نیز از طریق منابع قرض الحسنه بانکها تامین می شود.
 

 

سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه اکنون هیچ بهانه ای برای اشتغال مددجویان وجود ندارد، اظهارداشت:باید این نکته را هم در نظر گرفت که برخی مشاغل نیاز به زمان بیشتری برای ثبات شغلی دارند.
 

 


301301
 

کد خبر 234383

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =