ایسنا نوشت:

یک فوق تخصص تغذیه با تاکید بر این‌که نباید پس از ماه مبارك رمضان حجم فراواني از غذا را مصرف کرد، گفت: باور استفاده از حجم فراوان موادغذایی پس از اين ماه برای جبران کمبود غذایی نادرست است.
دکتر «کیومرث دانشور»  افزود: ادامه رژیم‌های معمول غذایی در سه وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام بهترین راه برای داشتن بدنی سالم به لحاظ جسمی است.
وی با تاکید بر این‌که نباید مصرف فراوان مواد شیرین و چرب را در برنامه غذایی برای برطرف كردن این کمبودها قرار داد، افزود: مصرف میوه و سبزیجات به‌ویژه مصرف تربچه و پیازچه برای افراد پس از ماه مبارک رمضان بسیار توصیه می‌شود چون این دو روده و معده را آرام می‌کند.
دانشور اظهار كرد: مصرف میوه تابستانه برای برطرف كردن کمبود آب بدن از دیگر گزینه‌های بسیار مفید برای بدن است.
متخصص تغذیه افزود: باید برنامه‌ریزی مناسبی برای مصرف روغن امگا 3 در سبد غذایی داشت، اما مصرف بیش از حد چربی به ویژه برای افراد بالای 30 سال توصیه نمی‌شود.
وی گفت: چون ممکن است روزه داری طولانی مدت در ماه مبارک رمضان و به علت گرمای بیش از حد هوا سبب از دست رفتن آب بدن شود، بهتر بود در ماه مبارك رمضان این کمبود با مصرف آبمیوه جبران شود و هم‌اکنون اگر بخواهیم این نیاز را برطرف کنیم باید روزانه سه تا چهار لیوان آبمیوه نوشيده شود.
دانشور گفت: مصرف لبنیات کم چرب برای سنین بالا بسیار توصیه می‌شود، چون در این سنین بدن نمی‌تواند هضم و جذب غذا را به خوبی داشته باشد و ممکن است این امر بر شریان‌های مغز و قلب اثرگذار باشد، اما مصرف لبنیات پرچرب برای سنین كم‌تر به ویژه اطفال و نوجوانان گزینه خوبی است، چون علاوه بر برطرف كردن نیازهای غذایی، بدن این افراد توانایی هضم و جذب غذا را به خوبی دارد.
301301

کد خبر 237673

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین