به گزارش خبرآنلاین؛ با اين حال رئيس بركنار شده فدراسيون تيروكمان ترجيح ميدهد قبل از مجمع انتخاباتي، اساسنامه فدراسيون را اصلاح كند. خودش ميگويد: «من حالا انتخابات را برگزار نميكنم. بلكه طبق خواسته ioc و فدراسيون جهاني بايد اساسنامه تغيير كند. به همين خاطر من سه مجمع برگزار ميكنم. مجمع اول براي اصلاح اساسنامه، مجمع دوم براي تصويب آن و در مجمع سوم هم رئيس فدراسيون انتخاب ميشود، البته در فاصله بين مجمع دوم و سوم هم رؤساي هيأتها تغيير ميكنند.»
با اينكه فدراسيون جهاني از رئيس كميته ملي المپيك ايران خواسته تا كريم صفايي رئيس مجمع باشد اما بعيد به نظر ميرسد امور مجامع وزارت ورزش آن را قبول كند. صفايي هم خوب ميداند: «اين خواسته فدراسيون جهاني است اما مطمئنم كه آقاياني كه ورزش را به چالش كشاندهاند، كار خودشان را ادامه ميدهند. آنها براي اشتباهاتشان هزاران دليل ميآورند و به نامههاي فدراسيونهاي جهاني هم اهميت نميدهند. آخر سر هم ورزش را مثل شهر سوختهاي تحويل نفرات بعدي ميدهند.»
او معتقد است مسئولان فعلي ورزش بايد طوري رفتار كنند تا بعد از اين هم از آنها به نيكي ياد شود: «چرا بايد در ورزش كه ويترين زيباييهاي نظام است با قلدري و زور با دنيا حرف بزنيم. آقايان اگر قرار باشد برويد اجازه دهيد، چهره خوبي از شما در افكارعمومي بماند. نه اينكه مردم هميشه به بدي از شما ياد كنند. قبل از آنها بودند افرادي كه تنها بهخاطر شهرت و ثروت به ورزش آمده بودند. حالا هم اثري از آنها در ورزش نيست. اين آقايان هم با روندي كه پيش گرفتهاند مطمئن باشند اثري در ورزش از آنها نميماند.»
او در اولين قدم يكشنبه آينده جلسه هيأترئيسه را برگزار ميكند: «يكشنبه آينده به خواسته ioc جلسه هيأترئيسه فدراسيون طبق منشور المپيك برگزار ميشود تا اساسنامه را تغيير دهيم. شايد كه اساسنامه تيروكمان راهگشاي بقيه فدراسيونها شود، البته نقش بخش خصوصي كه 80 درصد نيروي انساني را دربرميگيرد پررنگتر از بخش دولتي است كه تنها 20 درصد نيروي انساني را دارد.»
صفايي درباره انتخاب رؤساي جديد هيأتها ميگويد: «يكسري از رؤساي هيأتها معلوم نيست كجاي ورزش بودند؟ فرمايشياند. اما رئيس هيأتي كه هشتسالي است در هيأت است حالا ديگر كارشناس تيروكمان است. آنهايي ميتوانند رئيس هيأت شوند كه تفكر فعال كردن بخش خصوصي را دارند، نه آنهايي كه نگاهشان بهدست آقايان باشد. همهاش به فكر دادن بودجه باشند يا در تنگنا بمانند. در مسابقات قهرماني آسيا وزارت بهجاي اينكه دست فدراسيون را بگيرد، پايش را گرفت. چالشهاي ورزش ايران ناشي از تفكر بركناري كارشناسان بود تا سيستم بله قربانگويي را روي كار بياورند. رئيس كميته ملي المپيك را هم با همين سيستم انتخاب كنند.»
43 43
نظر شما