روزنامه آرمان روابط عمومی نوشت:

آل‌اسحاق(رییس اتاق تهران) دارای مدرک ليسانس بازرگاني، فوق ليسانس مديريت صنعتي و دكتراي مديريت استراتژيك است و سابقه وزیر بازرگانی، معاون وزير صنايع در امور اقتصادي و بين‌الملل، معاون بازرگاني سازمان صنايع دفاع، قائم مقام بنياد مستضعفان و چندین پست اجرایی دیگر را دارد. پیش از این تنها یک بار در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری در هفتم تیر ماه امسال سخن گفته بود که آن زمان حضورش را نه رد و نه تایید کرد اما این بار در گفت وگو با آرمان نه تنها چگونگی حضورش در ریاست‌جمهوری را تشریح کرد بلکه از مواضع خود نیز سخن گفت. او هرچند تقسیم بندی جناحی نمی‌کند اما معیار مدنظرش داشتن بینش اقتصادی است.

*از نگاه او(آل اسحاق) پرچمداری انتخابات ریاست‌جمهوری آینده با مسائل اقتصادی است و دولتی باید سر کار بیاید که دولت کار باشد نه دولت سیاست. اما از سوی دیگر از پیشنهاد جدیدی سخن می‌گوید که در پس آن اعلام کاندیداتوری اش نهفته است. آل‌اسحاق می‌گوید: « در شرایط فعلی مهم یک تیم است نه یک فرد. اگر این تیم مشخص شد، خود این تیم یک نفر را از خودش انتخاب می‌کند که بتواند با آن به‌عنوان رئیس‌جمهور کار کنند. مهمتر از آن فرد، آن تیم باید معرفی شود.» وی بیان می‌کند: « البته قوانین ما این گونه است که یک نفر به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شود ولیکن برنامه‌ها و تنظیم آن یک تیم مشخص شود.» آل‌اسحاق صراحتا می‌گوید:« من به‌عنوان عضوی از این تیم هستم. این را وظیفه خودم می‌دانم. نظام طی این سال‌ها برای هر یک از ما هزینه کرده تا یک سری تجربه حاصل شده است.»

*همه کسانی که چهار خصوصیت اصلی مورد اشاره مقام معظم رهبری شامل اعتقاد به انقلاب اسلامی، اعتقاد عملی به اسلام و ولایت و رهبری را داشته باشند و با جریانات فتنه و این‌ها وضعیت آنها مشخص باشد. منتها نفر اول حرفه خودشان باشند. این افراد باید شناخته شده و کسانی باشند که توانایی‌های آنها طی این 30 سال شناخته شده باشد.

*این تیم بالقوه اکنون وجود دارد و خدا را شکر در کشور ما ظرف 30 سال گذشته مدیران بسیار شایسته‌ای طی این سال‌ها در حوزه‌های مختلف پرورش یافته‌اند. آدم‌هایی که هرکدام می‌توانند در سطح ملی مطرح باشند و تعداد آنها به بیش از هزار نفر می‌رسد.

*این تیم مجموعه آدم‌های حرفه‌ای مورد اعتماد نظام، نخبگان و مردم هستند و از این افراد به اندازه کافی در کشور وجود دارند منتها باید یک ظرفی درست شود که این‌ها مطمئن باشند در این ظرف می‌توانند کار کنند.

*تمام وزرا از وزیر آموزش‌و‌پرورش گرفته تا وزیر بهداشت همه دارای بینش اقتصادی باشند.

*وزیر اقتصاد ما در یک بخش و وزیر صنعت ما در یک راستا و سیستمی دیگر و رئیس بانک مرکزی و وزیر امور خارجه هرکدام در باشگاهی دیگر توپ می‌زدند. این مثل ماشینی می‌تواند باشد که هرکدام از چرخ‌ها به یک سمت حرکت می‌کند که آن وقت هرچه بیشتر گاز بدهند و انرژی بیشتری مصرف کنند به جای 24 ساعت کار کردن 48 ساعت کار کنند زودتر خراب‌تر می‌کنند.

/3131

کد خبر 241424

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
    23 12
    با احترام به آقای آل اسحاق ایشان در حد وزارت هم خوب عمل نکرد وبهتره به همون اتاق تهران بسنده کنه.ولی به نظرم دکتر نهاوندیان بد گزینه ای نباشه منظورم ریاست اتاق ایران است
  • یاسین IR ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
    25 1
    تمام وزرا از وزیر آموزش‌و‌پرورش گرفته تا وزیر بهداشت همه دارای بینش اقتصادی باشند. این حرف چندان منطقی به نظر نمی آید . بینش تک بعدی به کار نمی آید . اهمیت اقتصاد دلیل بر نگاه تک بعدی نیست . بزرگترین مشکل ما همین است که سالهاست که آموزش و پرورش بیش از دانش آموزان به فکر اقتصاد و معیشت معلمان بوده است . بهتر است بگوییم : تمام وزاء دارای بینش توسعه ای( در همه ابعاد) باشند .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین