استادیار گروه روان شناسی دانشگاه شهید بهشتی، نوشته است که بهداشت روانی افراد جامعه از مواردی است که اغلب مواقع، آنچنان که شایسته است به آن توجهی نمیشود. این در حالی است که منشاء بسیاری از جرایم و آسیبهای اجتماعی، همین بی توجهی به سلام روحی است.
وی معتقد است اختلالات روانی، علاوه بر بار اقتصادی زیادی که به کشورها تحمیل میکند، روند توسعه آن کشور را کند کرده، بنیان خانوادهها را سست میکند و به بروز خشونتهای افراد جامعه علیه یکدیگر منجر میشود.
این روانشناس که تألیفات زیادی در حوزه روانشناسی خانواده دارد، به دولت ها توصیه می کند که برای شناخت جوانب بهداشت روانی و در نظر گرفتن راهکارهای پیشگیری و درمان آن، باید دست به کار شده و اقدامات پیشگیرانهای را در نظر بگیرند.
دکتر فردوسی، از جمله اقداماتی را که باید توسط مسئولان انجام شود، کاهش بیکاری، افزایش روحیه نشاط جمعی در جامعه، ایجاد امید در افراد نسبت به آینده، از بین بردن نگرانیهای اقتصادی و بسیاری از موارد اینچنینی نام برد.
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفاً اینجا را کلیک کنید.
دکتر سیما فردوسی، در مطلب تازه خود به موضوع بهداشت روانی پرداخته است. از نگاه این روانشناس، توجه به بهداشت روانی؛ ضامن سلامت جامعه است.<BR>
کد خبر 242133
نظر شما