۰ نفر
۲۲ آبان ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۰

دوره ریاست جمهوری محمود عباس چند ماه پیش به پایان رسید اما او گفته است مطابق قوانین فلسطینی ها تا هنگام برگزاری همزمان انتخابات ریاست جمهوری و مجلس می تواند در قدرت باقی بماند.

بی‌بی‌سی گزارش داد:

کمیسیون انتخاباتی تشکیلات خودگردان فلسطین گفته است انتخابات ماه ژانویه ریاست جمهوری و مجلس باید به تعویق بیافتد. این کمیسیون معتقد است این انتخابات بدلیل تحریم حماس و نیز عدم همکاری اسرائیل نباید در 24 ژانویه برگزار شود.

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اکنون باید درباره اجرای این پیشنهاد تصمیم بگیرد. آقای عباس گفته است بدلیل بن بست در مذاکرات صلح قصد ندارد مجددا نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود. اما او تا هنگام انتخابات بعدی رئیس جمهور باقی می ماند.

حنا ناصر رئیس کمیسیون انتخاباتی تشکیلات خودگردان به خبرنگاران گفت: "برگزاری انتخابات در نوار غزه (بدلیل مخالفت حماس) بعید بنظر می رسد." محمود عباس پس از ناکامی تلاشهایش برای آشتی بین فتح و حماس 24 ژانویه را زمان برگزاری انتخابات بعدی تعیین کرد.

حماس که در ژوئن سال 2007 طرفداران فتح را از نوار غزه بیرون کرد گفته است اجازه هیچ گونه فعالیت مرتبط با انتخابات را نمی دهد. حماس در انتخابات پارلمانی سال 2006 برنده شد اما این دوره چهار ساله در ژانویه 2010 به پایان می رسد.

دوره ریاست جمهوری آقای عباس چند ماه پیش به پایان رسید اما او گفته است مطابق قوانین فلسطینی ها تا هنگام برگزاری همزمان انتخابات ریاست جمهوری و مجلس می تواند در قدرت باقی بماند.

او تلاش زیادی برای از سرگیری مذاکرات صلح با اسرائیل کرده اما پس از ناکامی در شکست بن بست موجود بر سر شهرک های اسرائیلی در مناطق اشغالی روز پنجشنبه گفت قصد ندارد در انتخابات بعدی شرکت کند.

بسیاری از ناظران در منطقه می گویند هدف محمود عباس از این اظهارات افزایش فشار بر اسرائیل است اما مشاورینش خبر از جدیت او می دهند.

کد خبر 24284

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین