واحد مرکزی خبر نوشت:

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت به منظور جلوگیری از کاهش یادگیری در کلاس؛ دانش آموزان حتما بعد از صرف صبحانه راهی مدرسه شوند .
سعیده معانی افزودکودکانی که صبحانه نمی خورند، در طول ساعاتی که در مدرسه هستند، با کاهش یادگیری، کاهش تمرکز حواس درکلاس درس، خستگی و بی حوصلگی مواجه می شوند.
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: کمبود های تغذیه ای ازجمله کمبود ریزمغذی ها مانند آهن و روی می تواند منجر به کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی در دانش آموزان شود.
سعیده معانی افزود: دانش آموزان در سنین رشد قرار دارند و به همین دلیل برنامه غذایی روزانه آنها باید طوری تنظیم شود که مواد مغذی مورد نیاز برای رشد جسمی وکارایی ذهنی آنها تامین شود.
وی با اشاره به این که در برنامه غذایی روزانه دانش آموزان باید پنج گروه غذایی اصلی گنجانده شود، افزود: این پنج گروه شامل نان و غلات که عمدتا انرژی مورد نیاز روزانه را تامین می کنند، گروه شیر و مواد لبنی برای تامین کلسیم، فسفر، گروه گوشت، تخم مرغ و حبوبات برای تامین پروتئین مورد نیاز جهت رشد و افزایش حجم عضلات، گروه میوه ها و گروه سبزی ها برای تامین ویتامین ها، املاح معدنی و فیبر است.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: مصرف مواد غذایی چرب، پرنمک و شیرین که در موادی مانند نوشابه های گازدار، آب میوه های صنعتی، شیرینی و شکلات،‌ آب نبات ها، چیپس و پفک وجود دارد به این دلیل این که فاقد ارزش غذایی بوده و می تواند زمینه را برای بروز کمبود های تغذیه ای، چاقی و اضافه وزن، فشارخون و چربی خون بالا فراهم کند، توصیه نمی شود.
وی ادامه داد: میان وعده مناسب و سالم مانند میوه، لقمه های خانگی مثل نان و پنیر، نان و تخم مرغ، شیر، انواع تنقلات سنتی از قبیل نخود، کشمش، برگه ها و انواع مغزها بهترین میان وعده ها هستند همچنین میان وعده ها فقط برای رفع احساس گرسنگی نیستند و بخشی از انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن را برای این گروه سنی باید تامین کنند.
301301

کد خبر 245789

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 2 =