*فرافکنی هیچگاه و در هیچ دورهای درست نبوده و نیست؛ اما گویا این بار رئیس جمهور بنا را بر این گذاشته تا این نوع ادبیات را در کشور نهادینه کند. ما به هیچ عنوان این نوع ادبیات را درست نمیدانیم از سوی دیگر ادب را از برخی بیدینها باید یاد گرفت که زمانی که اشتباه میکنند هرچند که کوچک باشد؛ اما از ملت خود عذرخواهی میکنند درحالی که دولت ما گویا از این ادبیات خوشش نمیآید و به جای معذرت خواهی از مردم مشکلات را بر گردن سایرین میاندازد.
*آقای رئیس جمهور چرا ارز تا این حد افزایش پیدا کرد؟ چرا ثروت مردم به یک باره کاهش شدیدی یافت؟ آیا روزنامهها و خبرگزاریها مسئول چنین اتفاقاتی هستند یا مسئولان دولت خود شما؟ و یا افرادی که توانایی لازم در دولت را ندارند؟ ما معتقد هستیم که دولت باید شجاعت و رشادت داشته باشد تا به صراحت اعلام کند که کدام کار خود اشتباه بود و کدام به کمک و کار کارشناسی نیاز دارد. چه کسی میتواند در بازار و در کشور اخلال ایجاد کند؟ دولتی که قیمت مرغ و تخممرغ را نمیتواند کنترل کند و به جای عذرخواهی از ملت شریفی که تا پای جان پای انقلاب ایستادهاند، چگونه میتواند با صراحت مقصر چنین آشفته بازاری را دیگران معرفی کند.
*بنابراین بهتر است آقای احمدینژاد در رفتار خود تجدید نظر و باید از این مردم عذرخواهی کند نه اینکه استرس و ترس از فردا را به خانههای مردم بیاورد و ثروت مردم را در عرض چند ماه به باد دهد؛ به طوری که نرخ ارز در طول عمر این نظام بیسابقه بوده است. چه دلیلی وجود دارد که ارز سه نرخی شود؟ پس نباید به این وضوح فرافکنی کرد. دولت باید آنقدر جسارت داشته باشد که سیاستهای غلط خود را شناسایی و به مردم نشان دهد که دولت نیز میتواند اشتباه کند؛ اما اینکه تمامی مشکلات را به گردن رسانهها و چند خبر و البته سایر نهادها بیاندازیم، نشانه ضعف دولت است، چگونه است که دولت با سه پیامک قافیه را میبازد ما در دوران جنگ نیز چنین برههای را سپری نکردیم. از سوی دیگر بر هیچ کس پوشیده نیست که هدایت امور اقتصادی در کشور به عهده وزریران اقتصادی و بانک مرکزی نیست چرا که آنها تنها مجری هستند؛ عدهای در کنار دولت برنامهریزیهای اصلی را انجام میدهد و همین امر منتج به سه نرخی شدن ارز میشود.
/29217
نظر شما