این شاگرد آیت الله تهرانی در مطلبی با عنوان «عالمی که ناشناخته ماند» نوشته است:
«ایشان با اتصال به منبع نورانی وحی همچون خورشید می درخشیدند و هرکس را که در معرضشان قرار می گرفت منور می کردند و استعداد رویشش را شکوفا می ساختند.
با نور خود راهِ "راست" را به او می نمایاندند و با گرمای ایمان و معرفتشان به او انرژی برای حرکت به سوی کمال می بخشیدند. اما خودشان از شدت نور دیده نمی شدند و گمانم براین است که هیچکس نتوانست به کنه وجود ایشان پی ببرد.»
رئیس سابق کتابخانه ملی ایران در ادامه مطلبش مینویسد:
«امروز هرکدام از ما به میزان سعه وجودی خویش و بهره ای که احیاناً از محضر این عالم جلیل القدر برده ایم درباره بُعدی از ابعاد شخصیت والای ایشان سخن می گوییم و چون بسیاری نیز هنوز لب بر نگشوده اند بسیاری از ابعاد اخلاقی، علمی و عرفانی ایشان برای دوستدارانشان ناشناخته است.»
عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در مطلب دیگری با عنوان «آیت الله تهرانی و تبعیت از ولی فقیه» درباره آیت الله تهرانی نوشته است:
در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی همراه یکی از دوستان به حضور حضرت آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی رضوان الله تعالی علیه رسیدیم و عرض کردیم کتاب حکومت اسلامی حضرت امام را خوانده ایم اما هنوز ابعاد ولایت فقیه برایمان روشن نیست.
معظمٌ له با گشاده رویی که از ویژگی های بارز ایشان بود، طی چندین جلسه یک دوره درباره ولایت فقیه برایمان صحبت کردند که به نظرم نوارهای این جلسات موجود است. در خلال بیاناتشان به مواردی همچون ضرورت تبعیت از ولی فقیه همانند تبعیت از امام زمان صلوات الله علیه و این که تابع باید نه فقط در رفتار که قلباً مطیع ولی فقیه باشد اشاره کردند....
وی در ادامه مطلب خود مینویسد:
یکی دوسال پس از ارتحال حضرت امام خمینی روزی در محضر ایشان با اشاره به بیانات قبلی شان درباره حد تبعیت از ولی فقیه و با توجه به جانشینی حضرت آیت الله خامنه ای جای امام رضوان الله تعالی علیه که استاد و مراد ایشان بودند، سوال کردم، فرمودند من بحث علمی کردم نه مصداقی. و ادامه دادند تبعیت از حضرت آیت الله خامنه ای را مانند تبعیت از امام رضوان الله علیه واجب می دانم.
علی اکبر اشعری، در مطالب تازه خود در وبلاگ نخبگان خبرآنلاین درباره شخصیت علمی و اخلاقی آیت الله مجتبی تهرانی نوشته است.
کد خبر 268600
نظر شما