محمد نبی حبیبی در گفت وگویی در خصوص ائتلاف 2+1 و روشن نبودن ماهیت آن برای مردم، گفت: خود آن آقایان باید درباره این ائتلاف توضیح دهند. یک ابهاماتی دراینباره وجود دارد که طبیعتاً خودشان باید این ابهامات را رفع کنند.
اظهارات اخیر حبیبالله عسگر اولادی در خصوص موسوی و کروبی دیگر محوری بود که دبیرکل موتلفه در خصوص آن تصریح کرد:مقام معظم رهبری چندین ماه قبل فرمودند که فتنه در خارج از کشور شکل گرفته است. منتها در اینجا کسانی بودند که در دام فتنه افتادند.
نبی حبیبی گفت:«اشخاصی مانند موسوی و کروبی که به هر حال در جریان فتنه 88 به دام افتادند اگر میخواهند مردم بین آنها و خلق کنندگان اصلی فتنه که خارج از کشور هستند تمایزی قائل باشند، بایستی موضع خود را در برابر براندازان کاملاً مشخص کنند.»
عسگر اولادی نخستین بار در نشست جبهه پیروان به موضع گیری درباره موسوی و کروبی پرداخت و آنان را کسانی دانست که فتنه گران اطرافشان را گرفتند.
سخنانی که او را مجبور کرد دو دو تا سه مصاحبه دیگر به توضیح در این زمینه بپردازد.
آخرین موضع گیری عسگر اولادی درباره سخنانش را اینجا ببینید.
دیگر اظهارات دبیرکل موتلفه به نقل از باشگاه خبرنگاران به شرح زیر است:
آرایش سیاسی اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری
*اصولگرایان باید با محوریت روحانیت، مرزهای بین خود را در انتخابات به لحاظ سلیقههای متفاوت بردارند. در نتیجه این برداشتن مرزها و محوریت روحانیت از تعدد نامزدهای اصولگرا جلوگیری به عمل خواهد آمد.
*این سیاست کلی حزب موتلفه اسلامی است و جلسات ما در جبهه پیروان و همچنین جلسات جبهه پیروان با جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز نیز همگی بر اساس همین سیاست کلی بوده که به نفع مجموعه اصولگرایان است. زیرا این خطر وجود دارد تعدد نامزدهای اصولگرا باعث شکستن رای شود و شکستن رای جریان اصولگرایی یعنی زمینه فراهم کردن برای برنده شدن رقیبان. به همین جهت مصلحت جریان اصولگرایی در نزدیک شدن به هم و کم کردن تعداد نامزدها و حتیالمقدور رسیدن به یک نامزد واحد است.
انتخابات چند قطبی
*قطب جریان اصولگرایی با جامعتین مثل گذشته در واقع یک جریان هستند. اصلاح طلبان نیز یعنی آن دستهای که نمیتوان به آنها فتنه گر اطلاق کرد و با اصولگرایان تفاوت سلیقه داشته ولی با فتنه نیز مرز دارند. جریانی هم به نام جریان انحرافی برای انتخابات پیش بینیهایی انجام داده که قاعدتاً آنها نیز به صورت جدی در رقابتهای انتخاباتی قصد ورود دارند. البته یک جریان خاکستری نیز مثل دورههای قبلی در انتخابات وجود دارد.
* توفیق نهایی این جریاناتی که اکنون در مقابل هم قرار گرفتهاند تا حدودی بستگی به جلب آرای خاکستری دارد. بنابراین فعلاً غیر از این سه چهار جریانی که اشاره شد جریان مؤثر دیگری برای انتخابات، اقدامی را آغاز نکرده است.
شانس کاندیداهای اصولگر برای اجماع بر روی آنها
*هنوز در حزب مؤتلفه به جمع بندی راجع به افراد نرسیده و به همین دلیل نیز نام بردن از فرد خاصی را به عنوان کسی که احتمال پیروزی دارد را زود میدانیم. باید صبر کرد کسانی که قصد نامزدی دارند خود را بیشتر به مردم معرفی کنند. در نظرسنجیهای آینده میتوان مشخص کرد که چه کسی شانس برنده شدن بیشتری دارد.
*بنابراین عجلهای برای معرفی نامزد مشخصی در حال حاضر نداشته و معرفی یک نامزد را در حال حاضر از طرف هر جریانی زود میدانیم. البته یک عدهای با پیشبینی حضور جدی در انتخابات، فعالیتهایشان را شروع کردهاند که بین آنها هنوز به این نتیجه که چه کسی احتمال پیروزیش است نرسیدهایم و اصولاً در حال حاضر موقع پیش بینی قطعی برای برنده شدن شخص خاصی نیست.
تابلوی حزب موتلفه در انتخابات
*ما چند ماه قبل که جریان اصولگرایی و روحانیت فعالیت چشمگیری برای انتخابات نداشتند اعلام کردیم که به صورت مستقل وارد میشویم اما در حال حاضر که هم تشکلهای اصولگرا فعال شده و هم روحانیت، جلسات مشترکی را بین جامعتین داشته و احساس میکنیم که به صورت فعال به میدان میآیند، به هیچ وجه قصد ورود مستقل از جریان اصولگرایی و روحانیت را نداریم. بنابراین موتلفه اسلامی فعالیت انتخاباتی خود را از حالا به بعد همراه تشکلهای اصولگرا و روحانیت ادامه خواهد داد.
/27212
نظر شما