به گزارش خبرآنلاین، در ادامه جلسه علنی امروز مجلس و اسیتضاح وزیر کار عبدالکریم حسینزاده که به عنوان موافق استیضاح سخن میگفت، اظهار کرد: در جایی که قانون حاکمیت نداشته باشد هر رفتاری از هر کس محتمل است و این یکی از بدترین شرایطی است که میتوان تصور کرد.
وی افزود: قانون بشری هر چند مترقی و خوب باشد بدون ضمانت اجرایی صحیح، کارآمدی نخواهد داشت. حضرت امام معتقدند در هر جامعهای نظم، قانون و فرهنگ سنگزیربنای آن جامعه شمرده میشود. قانون محور تعامل و همفکری است و از دیدگاه مقام معظم رهبری قانون پس از آنکه توسط مجلس تصویب و به تایید شورای نگهبان است جزء حدود است و همگان باید خود را ملتزم به اطاعت از آن بدانند.
وی ادامه داد:آقای وزیر مگر دیوان عدالت اداری حکم لغو انتصاب رییس سازمان تامین اجتماعی را صادر نکرده بود؟ مگر ایشان در قوه قضاییه تعلیق نشده بودند؟ این کار از جانب شما پیامی دارد و آن بیتوجهی صرف به حکم دیوان عدالت اداری است و در اصل به نوعی الگویی را ارائه میدهید که مهم نیست فرد مورد حمایت شما چه کرده باشد یا میزان تخلفش چقدر باشد این مهم است که اگر شما بخواهید هر حکمی را باطل میکنید و کار خود را انجام میدهید.
وی نابسامانی اجتماعی و آشفتگی را از دیگر اثرات قانونگریزی دانست و یادآور شد: آقای وزیر شما به این موضوع فکر کردهاید که گماردن فردی متهم با جرایم سنگین، تشویقکننده نابسامانی در جامعه خواهد بود؟ شما منکر این هستید که این رویکرد و مقررات اجتماعی ناقص مرز بین ممکن و ناممکن را ناشناخته میکند و در این بین موجه و ناموجه گم میکند؟ به راستی اگر شما نسبت به ایران، ملت و نظام جمهوری اسلامی احساس مسئولیت دارید شک نکنید که عملکرد شما سببساز وضعیتی شده که بین آرمانها و اهداف نهادینه شده و هنجارها و قانون اختلال تناسبی ایجاد شده است.
حسینزاده در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وزیر کار در این مدت اقدام به دور زدن قانون کرده است، گفت: این موضوع ریشه در عدم تمایل، ناتوانی و یا بیتوجهی به تصمیمگیری در مورد رییس سازمان تامین اجتماعی است که اگر شما همچون وزیری پایبند به هنجارها و قانون کشور به صورت قاطعانه حکم به برکناری ایشان میدادید و ترجیح نمیدادید که به هر قیمتی شده ایشان در مسند سازمان تامین اجتماعی بماند یا اینکه خود در مسند وزارت بمانید امروز شاهد این حجم بزرگ از نوآوری دولت یا در اصطلاح دور زدن قانون نبودیم که حجم عظیمی از آن در مورد رییس سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته است.
نماینده مردم نقده یادآور شد: شاید شما هنوز به این قطعیت مدیریتی نرسیدید که اگر کسی حکم به موضوعی داد و شما آن را در منافات با منافع ملی دیدید یک "نه" بزرگ بگویید.
قانونشکنی و عدم تمکین به حکم محاکم صالحه قابل اغماض نیست
در ادامه جلسه امروز مجلس غلامرضا نوری نماینده مردم بستانآباد در سخنانی به عنوان موافق استیضاح وزیر کار، اظهار داشت: برخلاف برخی تحلیلهای سیاسی که عدهای میگویند استیضاح موجب سوءاستفاده میشود، لازم است بدانیم این اقدام موجب اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است.
نوری ادامه داد: اگر مجلس بنا بر ملاحظاتی در برخی موارد از خود نجابت بیشتری نشان میدهد، نباید موجبات به حاشیه راندن مجلس را فراهم کرد.آیا بهتر نبود بجای تشکیل جلسه برای انتزاع و الحاق سازمان تامین اجتماعی برای حفظ یک فرد جلسه به حفظ ارزش پول ملی و مهار تورم و گرانی و ایجاد اشتغال برگزار میشد؟!
وی با تاکید بر اینکه باید کسانی را به محاکمه کشاند که در موقعیتهای حساس با رفتارهای نابخردانه، آبروی نظام و انقلاب را به خطر انداختند، گفت: آنچه در بازداشتگاه کهریزک به دستور سعید مرتضوی رخ داد، منجر به تعرض به آبروی انقلاب شد و باید پرسید چرا رهبر معظم انقلاب از میان اینهمه اقداماتی که انجام شد، این اقدام را هتک حرمت دانست؟
نوری در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: اینگونه خطاها، ضربهای مهلک است، پس از تشکیل پرونده در دادسرای قضات، قاضی سید سعید مرتضوی توسط آیتالله آملی لاریجانی از سمت خود در دادستانی تعلیق شد، به این ترتیب سزای چنین افرادی چه باید باشد! آیا گماردن آنان در مهمترین مناصب حکومتی، به آبروی نظام خدشه وارد نمیکند؟ آیا کسانی که برای این اقدام همت گماردند سزاوار سرزنش نیستند؟
نماینده بستانآباد در خاتمه خاطرنشان کرد: آقای وزیر کار! چرا صورت مسئله را به شکل عذر بدتر از گناه پاک کردید؟ چه تضمینی برای این امانتداری وجود دارد، آقای وزیر به سؤالات استیضاحکنندگان پاسخ خواهد داد اما قضاوت برعهده نمایندگان است.
17220
نظر شما