در جریان افتتاح ایستگاه​های مطالعه، دبیر نهاد کتابخانه​های عمومی کشور آخرین آمار مطالعه ایرانی ها را اعلام و اظهار امیدواری کرده تا سال آینده جهش 40 درصدی داشته باشد.

طرح ملی ایستگاه‌های مطالعه عصر امروز دوشنبه 16 بهمن در سالن آمفی‌تئاتر کتابخانه مرکزی پارک‌شهر تهران افتتاح شد. در این مراسم دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور، سرپرست معاونت فرهنگی و معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد حضور داشتند.

 

 

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور ضمن اشاره به اینکه در آبان ماه با حضور رئیس جمهور جشن دو برابر شدن شاخص‌های کتاب و کتابخوانی و پنج برابری سرانه و شاخص‌های کتاب را برپا کردیم عنوان کرد: در آخرین سال دوران رژیم پهلوی تعداد کتابهایی که مجوز انتشار از وزارت ارشاد دریافت کرده‌اند هزار عنوان بود در حالی که در سال گذشته این آمار به 69 هزار عنوان رسیده است. طی 7 سال اخیر و در دولت نهم و دهم نيز شاهد انتشار 400 هزار عنوان هستیم و پس از انقلاب 700 هزار عنوان.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور بیان کرد: هدفگذاری ما آن است که کتاب‌های گنجانده شده در این ایستگاه‌ها با سلیقه عمومی جامعه مطابقت داشته باشد. هدف دیگر ما این است که کتاب‌های عمومی به لحاظ تنوع محتوایی در این ایستگاه‌ها گنجانده شود و انتظار ما این است هر ایرانی کتاب برداشته مطالعه کرده و آن را بازگرداند و پس از این پیش‌بینی می‌شود ظرف یک سال با توجه به اینکه ایرانی‌ها سالانه 2.5 جلد کتاب می‌خوانند این میزان به 3.5 جلد برسد.

واعظي چهارم بهمن ماه در نشست خبري خود البته گفته بود: «آخرین سنجش در اردیبهشت 91 نشان می‌دهد مجموع سرانه مطالعه 75 دقیقه و 34 ثانیه است. 15 دقیقه و 17 ثانیه مربوط به کتاب، 32دقیقه و 56 ثانیه مربوط به روزنامه، 5 دقیقه و 42 ثانیه نشریه و 21 دقیقه و 35 ثانیه قرآن است.»

 

به گزارش خبرآنلاين، ايستگاه هاي مطالعه كه قرار است در مكان‌هاي عمومي مستقر شود داراي 15موضوع کتاب است و كتاب‌ها به‌صورت ماهانه شارژ مي‌شوند. اين آثار در موضوعاتي چون داستان، كودك و نوجوانان، زنان، تاريخ، علوم و فنون و ادبيات به‌معناي شعر و آثاري با موضوعات دفاع‌مقدس هستند. افراد مختلف مي توانند با مراجعه به اين ايستگاه‌ها كتاب‌ها را برداشته و براي مطالعه به منزل ببرند، اگر تمايل داشتند طبق شماره حساب درج شده در كتاب 2هزار تومان بابت آن پرداخت مي‌كنند و اگر تمايل نداشته باشند مي‌توانند كتاب را به نخستين ايستگاه يا يكي از كتابخانه‌هاي عمومي تحويل دهند.
 

6060

کد خبر 275168

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین