رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نباید اختلافنظرها به جامعه منتقل شود، گفت: مسوولان عالیرتبه باید اختلافنظرها را در جلسات حل و فصل کنند و بدانند که در این اختلافنظرها نیز فصلالخطاب کلام رهبری است.
علاءالدین بروجردی گفت: در شرایطی که دشمنان به طراحی توطئه و تهدید علیه ملتمان در عرصههای اقتصادی، سایبری و فرهنگی میپردازند و با توجه به قرار گرفتن در سیوچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مسوولان به خصوص مسوولان عالیرتبه باید اختلافنظرهای خود را در جلسات در قالب تبادلنظر حل و فصل کنند. چراکه این رویکرد نه تنها خلاف نظر رهبری است بلکه مردم نیز نسبت به این مساله حساس هستند. در هر اختلاف نظری بین مسوولان عالیرتبه فصل الخطاب کلام رهبری است.
محمدتقي رهبر امام جمعه اصفهان نيز با بیان اینکه دستگاه قضا باید با افرادی که در جامعه ایجاد تنش و تشنج میکنند به عنوان اخلالگر واکنش نشان دهد، پیشنهاد کرد که سازو کاری متشکل از دبیر شورای نگهبان و اعضایی از قوه قضاییه بر تخلف سیاسی - اخلاقی نظارت کنند و متخلفان را مورد بازخواست قرار دهد.
وي با عنوان اینکه برخی رفتارها آبروی اسلام و نظام را می برد، به مهر گفت: جرم این رفتارها از جرم فردی که در خیابان چاقو کشیده و آدم کشته و بعد هم به چوبه اعدام سپرده شده است، خیلی سنگینتر است. برای مبارزه با بداخلاقیهای سیاسی باید تعهد دینی و انقلابی باشد. کسانی که ادعای ولایی بودن، دینی بودن و اسلامی بودن دارند باید ازاین گونه بد اخلاقی ها پرهیز کنند.
رهبر با بیان اینکه نباید ما حریم های اخلاقی رابشکنیم، گفت: هر کس که می خواهد وارد عرصه سیاست شود باید شخص آرام و صبوری باشد، باید از حق دفاع کند ولی در بازی هوای نفس نیفتد. شخص سیاستمدار در هر جایگاهی که هست باید شئونات اخلاقی را رعایت کند. بی پرواگویی و بردن حیثیت مسلمان به خصوص در جایی که عابروی یک حکومت و نظام اسلامی مطرح است، نه صلاح و بلکه مجاز نیست.
رهبر ادامه داد: اگر کسی بخواهد از رانت قدرتش استفاده کند و مطالب بی پایه ای را مطرح کند بالاخره یک جایی باید باشد که گریبانش را بگیرد. بعضا این اتفاق ها در مواردی می افتد که طرف دنبال یک سوژه گشته که ربطی به موضوع هم نداردو یکباره به جاده خاکی می زند.
/2929
نظر شما