محمود حاجزمان: ویدئوی زیر توسط ChefSteps تهیه شده است؛ یک مدرسه آنلاین آموزش آشپزی با رویکردی کاملا جدید که توسط اعضای قدیمی گروه خلاق آشپزی نوگرا (Modernist Cuisine) پایهگذاری شده است. ویدئوهای این مرکز در عین حالیکه به کاوش در علم و هنر آشپزی میپردازند، نگاهی اجمالی به پدیدههای نادیده یا مورد توجه قرار نگرفتهای دارند که در آشپزخانههای تک تک ما ممکن است رخ دهد.
به گزارش پاپساینس، گروه ChefSteps برای ساخت ویدئوی مهیج زیر، با قرار دادن تشتی از نیتروژن مایع درون محفظه خلاء فشار آن را پایین آوردند. در نتیجه نقطه جوش نیتروژن به شدت افت کرد. نیتروژن به مایع جوشانی تبدیل شد و تبخیر سطحی بیشتر باعث خنکتر شدن مایع شد. در واقع، نیتروژن مایع به زیر نقطه انجماد خود رسید و به یخ نیتروژن با دمای منفی 210 درجه سانتیگراد تبدیل شد.
پس از آن، اتمهای نیتروژن اجبارا طی یک واکنش زنجیرهای ساختار شبکهای خود را بازآرایی میکنند. گروه موفق شد تا با فیلمبرداری با سرعت پایین این بلورهای برف نیتروژن را نیز به تصویر بکشند. تعداد انسانهای معدودی تاکنون توانستهاند شکلگیری برف نیتروژن را ببینند و گروه شفستپز این امکان را برای شما فراهم کرده که این چشمانداز نادر را ببینید.
53275
نظر شما