ایسنا نوشت:

رییس سرویس همکاری نظامی - فنی روسیه اعلام کرد که به دلیل انجام نشدن صادرات سامانه دفاع موشکی اس 300 به ایران، مسکو خسارات زیاد چند میلیون دلاری را متحمل شده است.

الکساندر فومین در گفت‌وگو با رادیو مسکو بیان کرد: توافقنامه‌ای را برای فروش سامانه‌های اس 300 به ایران امضا کردیم که به تولید آن پرداختیم، اما به دلیل تحریم‌های سازمان ملل نتوانستیم آنها را عرضه کنیم و علاوه بر آن نتوانستیم به اجرای این قرارداد بپردازیم.

وی ادامه داد: به دنبال این مساله ما خسارت‌های مالی را متحمل شدیم؛ الان نمی‌توانیم این سامانه را بفروشیم. خسارت‌های مالی ما به میلیون‌ها دلار رسیده است.

فومین گفت که سامانه اس 300 که مخصوص صادرات به ایران ساخته شده را تقریبا نمی‌توان به کشور دیگری فروخت.

وی ادامه داد: البته سامانه اس 300 پیچیده است؛ چرا که در ساختار آن ابزارهای مخرب و وسایل ارتباطی و رادار و دیگر تجهیزات به کار برده شده است.

/2727

کد خبر 279933

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمودرضا IR ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    105 6
    دروغ میگه مثل همیشه 7 میلیارد دلار از عربستان رشوه گرفت تا اس 300 رو نفرسته ایران این روسها تو ننه من غریبم هم استادن
    • بدون نام IR ۱۶:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
      24 0
      اینا که پولش رو پیش پیش گرفتن واسه چی ضرر میکن؟
  • مجتبی EU ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    13 13
    این روسها فکر می کنند ایرانی ها ساده لوحن این حرفا رو می زنند بابا ایرانی بدون s300 قوی ترم هست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین