دو سه روزی از گشت و گذار عیدانه گذشته و احتمالا کم کم به خاطر خورد و خوراک انواع و اقسام شیرینی و آجیل دچار عذاب وجدان شده اید.

به خصوص اگر شب گذشته در یک ضیافت شام حسابی از خجالت معده تان درآمده باشید ، طبیعی است که امروز صبح تقریبا تصور فکر کردن به هر نوع خوراکی هم آزارتان می دهد اما فراموش نکنید که وعده صبحانه مهمترین وعده غذایی و هرگز نباید از آن چشم پوشی کنید. به خصوص اگر می خواهید لاغر شوید و ناهار و شام را کمتر بخورید حتما صبحانه را نوش جان کنید. در ضمن امروز چهارم فروردین است و بازار دید و بازدید همچنان داغ. پس اصلا بعید نیست در باز شود و درست هنگام ناهار مهمانان عزیزی به منزلتان بیایند بنابراین بهتر است ناهار مفصل تری را تدارک ببینید. نگران نباشید چون اتفاقا پیشنهاد امروز ما یک ناهار نسبتا مفصل و البته شیک است.


صبحانه؛ ساندویچ پنیر
 

قرار است امروز صبحانه را کمی سبک تر بخورید چون پرخوری های این چند روزه حسابی کلافه تان کرده. برای همین ما برای پیشنهاد امروز ساندویچ پنیر را در نظر گرفته ایم. بریا تهیه این صبحانه باید از این مواد لازم استفاده کنید:

نان جو: نصفه

پنیر فتا: 50 گرم

ریحان: 15 برگ

گوجه فرنگی: یک عدد
 

روش تهیه:
1- نان را از وسط نصف کنید

2- پنیر را روی نان زیرین رنده کنید

3- گوجه فرنگی را حلقه حلقه کنید و روی نان و پنیرهای رنده شما بگذارید.

4- ریحان ها را هم روی گوجه فرنگی بگذارید.

5- نصفه دیگر نان را روی آن بگذارید و به مدت 5 دقیقه ساندویچ را داخل ساندویچ ساز بگذارید تا کمی برشته شود. اگر ساندیچ ساز در دسترس شما نیست می توانید بدون برشته شدن ساندویچ آن را نوش جان کنید.
 

ناهار: ته چین اسفناج


ته چین از جمله غذاهای محبوب ایرانی است که اتفاقا انواع و اقسام آن این غذای خوشمزه را متنوع کرده است. برای ناهار امروز به شما ته چین اسفناج را پیشنهاد می کنیم. این غذا می تواند در ضیافت های کوچک و بزرگ شما هم حسابی آبروداری کند. برای طبخ ته چین اسفناج این مواد لازم را آماده کنید:
برنج : 4 پیمانه

ماست خامه ای : سه لیوان

مرغ آب پز : 800 گرم خرد شده

نمک : یک قاشق چایخوری

کره : 100 گرم

روغن مایع : یک چهارم لیوان

زعفران آب شده : به میزان لازم

اسفناج پخته و سرخ شده : 500 گرم

پیاز داغ ( سرخ شده ) : 2 قاشق غذاخوری.
 

روش تهیه:
1- برنج را با تقریبا 5 پیمانه آب بجوشانید. در حین جوشیدن برنج کره و روغن و نمک را به آن اضافه کنید.

 2- بعد از اینکه آب برنج کشیده شد آن را از روی حرارت بردارید.

3- در این مرحله ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید طوریکه ماست کاملا زرد رنگ شود.

4- مخلوط ماست و زعفران را در کاسه ای گود به برنج اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که همه برنج کاملا زرد رنگ شود.

5- قالب خودتان را به هر شکلی که هست با کره چرب کنید سپس دو سوم از برنج را داخل قاب بریزید.

6- اسفناج و پیاز داغ را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید. حالا پیاز و اسفناج را وسط برنج بگذارید و با تکه های خرد شده مرغ بپوشانید.

7- با باقیمانده برنج روی مرغ ها و بقیه مواد را بپوشانید. حالا روی ظرف فویل بکشید و قالب را در طبقه وسط فر به مدت یکساعت و نیم قرار دهید.

8- فراموش نکنید که باید فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده باشید.
 

فردا چی می خوریم؟

روز پنجم فروردین را با یک صبحانه خوشمزه آغاز کنید؛ سوسیس و تخم مرغی که ما برای فردا به شما پیشنهاد می دهیم به سادگی آن سوسیس و تخم مرغ هایی نیست که همیشه خورده اید. بنابراین این پیشنهاد را از دست ندهید. همانطور هم که از اسم این صبحانه پیداست برای تهیه اش باید سوسیس و تخم مرغ در دسترستان باشد. اما از آنجایی که صبحانه فردا کمی سنگین است بهتر است برای ناهار غذای سبک تری را امتحان کنید. دقیقا به همین دلیل در پیشنهاد ناهار پنجم فروردین ماه ما خبری از پلو و چلو نیست. گراتن مرغ ناهار فرداست. اگر می خواهید فردا این غذا را تهیه و نوش جان کنید از قبل به فکر تهیه این مواد لازم باشید: مرغ ، ماکارونی نازک ، سس سفید ، پنیر گودا و کره. شما فردا علاوه براینکه صبحانه خوشمزه ای میل خواهید کرد ندستور پخت ناهار خوشمزه تری هم پیش روی خواهید داشت.
4747

کد خبر 283611

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۴
    1 1
    با كدام پول ؟ گوجه فرنگي كيلويي 4000!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین