نشست خبری تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت با حضور پرویز سروری رئیس ستاد انتخاباتی و ودود حیدری معاون ستاد انتخابات این تشکل و همچنین احمد صادقی، عضو این تشکل، در محل خبرگزاری تسنیم برگزار شد؛ مهمترین محورهای این نشست به شرح ذیل است:
*سروری:
- در انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری آتی یک لیله القدر سیاسی در پیش داریم.
- ما در انتخابات پیش رو شاهد یک نگاه حاشیه ای به شوراها هستیم که جای نگرانی دارد. بعضی ها هم به انتخابات شوراها به عنوان تنگه احد نگاه کرده و حضورشان را مقدمه ای برای احیا و بازگشتشان به قدرت بدون پرداخت هزینه می دانند. لذا با سکوت خبری و با خاموشی سیاسی، چراغ خاموش و موتور روشن، در حال ورود به انتخابات شوراها هستند.
- در لیستی که در شورای شهر داریم باید همه تخصص های مدیریت شهری را در بر بگیرد. اعم از ورزشی و هنری و حمل و نقل و ...
- بعضی جریانات سیاسی بدنبال سوءاستفاده از هنرمندان و ورزشکاران در عرصه انتخابات شورای شهر هستند. سوءاستفاده ابزاری از اقشار مختلف که احساس رای آوری برایشان هست، خسارت بار است.
- تمرکز اصلی و استراتژی اصلی اصلاح طلبان، در انتخابات شوراهاست. چراکه آنها معتقدند که انتخابات شوراها باتوجه به گستردگی آن و اینکه از نظر آنان امکان پیروزی در برخی حوزه ها وجود دارد، بسیار مهم است.
- گزینه های رای آور اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری به نوعی نقشی در فتنه داشتند.
- نگاه اصلاح طلبان به انتخابات شوراها، سیاسی و ابزاری است.
- بعضی دوستان معتقدند، لیست شورای شهر باید با قید شهردار مدنظر آتی اعلام شود ولی ما آن را به صلاح نمیدانیم چرا که به اتحاد بین اصولگرایان لطمه می زند.
- لیستی تحت عنوان لیست دولت در انتخابات شوراها، اگر ارائه شود، خلاف قانون است. اما ممکن است افرادی تحت عنوان حامیان دولت در انتخابات شرکت کنند. ما از جریانی که میسر خدمت در دولت را در بعضی عرصه ها به انحراف کشاند و به کشور هزینه های فراوان وارد کرد، نگران هستیم.
- شورای اول با نگاه سیاسی، به کشور هزینه های زیادی تحمیل کرد و به همین دلیل مردم در انتخابات شورای بعدی، قهر کردند و مشارکت کاهش یافت. اما در شورای دوم شاهد خدمت و ارائه برنامه بودیم و شهر احیا و زنده شد، لذا مردم دوباره با شوراها آشتی کردند.
- شورای شهر سوم، در مدیریت شهری کارنامه خوب و موفقی داشته اما با نقطه مطلوب فاصله دارد. ما برای طی این فاصله ها برنامه داریم.
- شهرداری ها نه وابسته به دولت باشند و نه مقابل دولت. برای انجام خدمت به مردم، تعامل حداکثری بین مجلس و دولت و شهرداری و شوراها باید صورت بگیرد. ضمن رعایت استقلال هر یک از این نهادها.
- یکی از تجربیات تلخمان عدم به نتیجه رسیدن مذاکرات اصولگرایان در شورای شهر سوم و به تبع آن حضور متکثر اصولگرایان در این شوراها بود که نتیجه آن ورود عده ای از اصلاح طلبان به این شورا شد.
* محمدودود حیدری:
- هر جا مردم احساس کردند، ترکیب شوراها در راستای خدمت به مردم گام برداشته، به این شوراها اقبال بیشتری نشان دادند.
- شورای شهر اول تهران، ناکارآمد و سیاسی بود.
- تلاش در جهت رعایت حال مردم و رفاه عمومی و همچنین رسیدگی به مستضعفین از وظایف شورای شهر است.
- مردم در سطح شهرداری ها با بروکراسی اداری پیچیده و قدیمی روبرو هستند که باید برای آن فکری شود. مردم از شهرداری ها انتظار شفافیت مالی و دست پاکی دارند. شهرداری ها باید از مردم دستگیری کنند، نه مچ گیری.
- یکی از معضلات چند سال گذشته، مشکلات ساختاری و اجرایی بین دولت و شهرداری هاست. شهرداری ها با سیاست استقلال و تعامل باید در برخورد با دولت ها حرکت کنند. هر جا این استقلال خدشه پذیر شود و هر جا این تعامل دچار مشکل شود، این مردم هستند که آسیب می بینند. بعضی مشکلات اخیر در برخی کلانشهرها و بخصوص مشکل مترو در تهران ناشی از نبود این نگاه است.
- برنامه ای برای مذاکره با دولت و کاندیداهای حامی دولت نداریم.
همچنین مهر نوشت:
فهرست نامزدهای 31 نفره جبهه پیروان خط امام و رهبری برای چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر تهران اعلام شد که به شرح زیر است:
1- حسن غفوریفرد
2- سید مهدی جولایی
3- سید محمد شاهنگیان
4- امیرعباس فارسینژاد
5- حسن لاسجردی
6- شعبانعلی بیدکی
7- سید محمد جواد میرقوامی
8- اسدالله عسگراولادی
9- عباس شیبانی
10- ابراهیم انصاریان
11- رضا برانگی
12- ولیالله صالحی
13- احمد زمانی
14- سید کمال سجادی
15- رحیم علیزاده باروق
16- محمد علی غفاری
17- محمد مهدی مفتح
18- مسلم میرزا پور
19- احمدی نیکفر
20- سید حسن اعتمادزاده
21- ابوالفضل حسنبیگی
22- داوود جعفری
23- حسن کاظمپور دهکردی
24- هاشم شکوری
25- حسین عامریان
26- طاهره رحیمی
27- فهمیه خانمحمدزاده
28- فاطمه احمدی
29- فرحناز قندفروش
30- مریم السادات شریف
31- لیلا خدامردی
/29220
نظر شما