سپیده سعیدی: در حالی که دیروز اسفندیار اختیاری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و رییس کمیته پژوهش و فن آوری از عدم حذف کنکور در سال 90 خبر داد .امروز علی کریمی فیروز جایی رییس کمیته آموزش و پرورش خبر از حذف کنکور در سال 91 داد . اینکه در روز گذشته حاجی بابایی و دانشجو در کمیسیون آموزش و تحقیقات حضور یافتند وموانع و مشکلاتی را که باعث عدم حذف کنکور در سال 90 می شود را باز گو کردند .
روز گذشته دو وزیر چه مطالبی در رابطه با چگونگی حذف کنکور باز گو کردند ؟
وزیر علوم پیش از این نامه ای به رییس مجلس ارائه کرده بود که در این نامه از رییس مجلس خواسته بود که حذف کنکور را تا 3 سال دیگر به تعویق بیاندازند اما ما گفتیم نه .در این نامه موارد و مشکلات بسیاری را ذکر کرده بودند که بر سر راه وزارت علوم است .همین نامه باعث شد که نمایندگان در کمیسیون آموزش و تحقیقات بخواهند تا به این موضوع سرو سامان دهند .بنابراین در روز 17 آذر جلسه ای در کمیسیون آموزش با حضور دو وزیر آموزش و پرورش و وزیر علوم بر گذار شد .
پس تقاضای وزیر علوم در رابطه با حذف کنکور در سال 93 منتفی شد
بله همین طور است تقاضای ایشان منتفی شد و قرار شد تا سال 91 همه تلاششان را برای اجرایی شدن قانون حذف کنکور به کار گیرند .این قانون را باید پیش از این اجرا می کردند .اما تا به امروز هم خیلی از اقداماتی را که باید دراین رابطه انجام می دادند نداده اند .
پس کار وزارت علوم سخت می شود
وزارت علوم برای انجام این کار خیلی دیر اقدام کرده است .حال هم قرار است تا از آموزش و پرورش در این رابطه کمک بگیرد . وزیر آموزش و پرورش هم آمادگی خود را برای انجام این کار اعلام کرده است تا برای ثبت نمرات و ورود اطلاعات در سیستم های رایانه ای اقدامات لازم انجام شود ضمن آنکه قرار است تا موضوع ماده 4 حذف کنکور در کمیته ای 5 نفره هفته آینده تصویب شود
بااین حساب وزیر علوم به چه دلیل حذف کنکوررا در 3 سال آینده عملی می دانست؟
وزیر علوم عنوان کرد که بسترمناسبی برای این کار وجود ندارد و زمینه فراهم نیست .البته برای اجرای این قانون باید زود تر ازاین زمینه فراهم می شد که این اتفاق نیافتاد و حال وزیر علوم دولت دهم باید مشکلات را برای اجرایی کردن این قانون در موعد مقرر پشت سر بگذارد
نظر شما