تعدد و تکثر نامزدهای اصولگرا همچنان محل نگرانی بزرگان اصولگرا است.

به گزارش خبرآنلاین، «گذشت» کلید واژه ای که طی چند ماه اخیر بارها از سوی آیت الله مهدوی کنی خطاب به اصولگرایان توصیه شده است تا اصولگرایان در یازدهمین گام انتخابات ریاست جمهوری نیز میدان دار تحرکات و وزنه سنگین تری در مقابل رقبای خود باشند. توصیه‌ای که چندان نمود بیرونی نیافت و تعدد و تکثر نامزدهای اصولگرای حاضر در صحنه چه پیش از اعلام صلاحیت ها و چه بعد از آن بار دیگر نگرانی بزرگان و ریش سفیدان این جریان را موجب شده است.
آیت الله مهدوی کنی در حالی این روزهای خود را دور از اظهارنظرهای انتخاباتی و در سکوت می گذراند که محوریت قرار گرفتن «جامعتین» طی چند هفته اخیر بارها از سوی تشکل‌های اصولگرا مورد تاکید قرار گرفته است چنانچه طی هفته گذشته جمعی از نمایندگان مجلس در نامه‌ای به آیت الله یزدی و مهدوی کنی خواستار ورود جامعیتن به امر معرفی کاندیدای اصلح شدند.
این در حالیست که هیچ یک از دو تشکل روحانی قم و تهران تاکنون ورود رسمی به بحث معرفی کاندیداها نداشته و اظهارات خود را در قالب توصیه هایی مبنی بر اجماع بر روی یک یا دو کاندیدای اصولگرا در انتخابات ارائه کرده اند.
چه آنکه رییس مجلس خبرگان در آخرین اظهارنظر انتخاباتی‌اش در اردیبهشت ماه با تاکید بر معرفی کاندیدایی که مورد پسند مردم باشد، خاطرنشان کرد: «در این زمینه باید همان معیارهای رهبری را دنبال کرد، ولی بر مصادیق باید دقت بیشتری داشت، زیرا معیارها کلی است و مصادیق را آقایان تشخیص دهند و به مردم بگویند.»
آیت‌الله مهدوی‌کنی با تاکید بر اینکه بهتر است اصولگرایان به یک و یا حداکثر 2 نامزد برسند، تاکید کرده بود: «برای اینکه اصولگرایان به نتیجه برسند، باید برخی گذشت کنند.»
در تازه ترین اظهارات حجت‌الاسلام سیدمصطفی میرلوحی داماد آیت الله مهدوی کنی از توصیه چندین باره رییس مجلس خبرگان به کاندیداها مبنی بر وفا، صفا و گذشت خبر داده است.
مدیر کل روابط عمومی و بین‌المللی دانشگاه امام صادق (ع) که با هفته نامه آدینه تهران گفتگو کرده است، با بیان اینکه دو دیدگاه به امر انتخابات وجود دارد، اظهار کرد: یکی دیدگاه غیردینی و سکولار است که در این دیدگاه به انتخابات به عنوان یک طمع و آزمندی به قدرت نگریسته می‌شود و تلاش می‌شود تا افراد بتواند به وسیله انتخابات به موقعیتی از نظر پست، ثروت و مقام دست پیدا کنند. در حالی که در انتخابات با رویکرد دینی و اسلامی انتخاب کننده و انتخاب شونده، تبلیغ کننده و هوادار برخوردار از یک چارچوب اخلاقی خاص هستند که در آن مبانی اسلامی و دینی حاکم است. امیدوارم انتخاباتی که در پیش داریم نیز از نوع دوم باشد.
وی مهمترین شرط در انتخابات همان وجود اخلاص بدون در نظر گرفتن سن، جنس، رنگ، غنا، فقر و ... دانست و تاکید کرد«پس همه ما باید در امر انتخابات خدا را در نظر گرفته و انتخابات را به عنوان مقدمه تحکیم نظام اسلامی برای اجرای احکام خداوند و نه منافع شخصی و حزبی در نظر بگیریم.
مسئول روابط عمومی دانشگاه امام صادق(ع) در ادامه این گفتگو در پاسخ به سوالی پیرامون منش آیت الله کنی به انتخابات و توصیه های ایشان به نامزدهای ریاست جمهوری می گوید« سفارش ایشان وفا، صفا و گذشت است. بیشترین چیزی که بنده در طول سالهای گذشته که در انتخابات شاهد آن بودم سفارش ایشان به مسئولین و داوطلبان این بود که اگر واقعاً هدفتان خدمت به بندگان می‌باشد گذشت کنید و آن را سرلوحه کارهایتان قرار دهید.»
میرلوحی گفت« در حوادث و بحران هایی که در دهه 60 اتفاق افتاد، آیت‌الله مهدوی کنی نمونه اخلاق اسلامی در انتخابات را به نمایش گذاشتند وقتی قرار شد که کسانی نخست وزیر شوند به راحتی ایشان گفتند که من کنار می‌روم. امیدوارم کسانی که در انتخابات احساس تکلیف کرده‌اند و کسانی که در بین آنها افضل هستند واجد معیارهایی که مقام معظم رهبری طی چند سخنرانی اخیرشان برشمردند، باشند.»
/27220

کد خبر 295139

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۲:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    8 0
    آقا! ردای قدرت است مگرشوخی ست! هرکدام ازاین اصولگراها خودش راکدخدامی داندوسهم خواه.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین