به گزارش خبرآنلاین، در جریان برگزاری مناظره های ریاست جمهوری در دور یازدهم شکل متفاوت از این رقابت برگزار شد و 8 نامزد ریاست جمهوری با یکدیگر به صورت گروهی به مناظره پرداختند.
تعیین وقت سه دقیقه ای برای نامزدها و پاسخ آنها به یک سئوال مشخص روشی بود که اگر چه در دو ساعت اول مناظره انجام شد اما در نهایت صدای اعتراض برخی از نامزدهای ریاست جمهوری را در آورد.
محمدرضا عارف اولین نامزدی بود که به سبک اجرای مناظره ها اعتراض کرد و اظهارداشت: مگر می خواهید مدرک گرانی بدهید و تست بگیرید. او این نظر را پس از آن مطرح کرد که مجری مناظره اقتصادی در بخش دوم مناظره گفت سئوالاتی به صورت گزینه ای با پاسخ های بلی یا خیر مطرح خواهد کرد.
محسن رضایی نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری نیز در واکنش به سبک برگزاری مناظره گفت: من تا حالا تحمل کردم که این مسیر به کجا می رسد.
سید محمد غرضی صبح امروز در گفت و گو با خبرآنلاین تاکید کرد« روش کنونی صدا و سیما به نظرم خیلی در داخل مردم رسوخ نمی کند و سبب پای صندوق رای آمدن آنها نمی شود.»
غرضی در خصوص ارزیابی اش از مناظره ها به خبرآنلاین گفت: این را باید مردم نظر بدهند. فکر می کنم مرجع سئوالاتان را اشتباه گرفته اید. لطفا این سئوال را از مردم بپرسید. چرا از من گوینده سئوال می کنید؟!
وی با بیان اینکه از صدا و سیما می خواهم این روش مناظره را تغییر دهند افزود: البته آنها هم دلایل خود را داشتند و در برخی از موارد استدلال هایشان موجه بود ولی کفایت نمی کرد.
غرضی در پاسخ به اینکه شیوه مناسب در برگزاری مناظره ها را چه می دانید و چه پیشنهادی دارید گفت: این موضوع را باید صدا و سیما به عنوان دستگاه تبلیغاتی کشور تنظیم کند که شنوده بتواند مطالب را دریافت کند. بنده که شیوه ساز نیستم.
/2727
نظر شما