فارس نوشت:

یک روزنامه بریتانیایی اذعان کرده است که اگر مجلس عوام این کشور طرح حمله به سوریه را تصویب می‌کرد، امروز غرب شاهد گشایش در روابط با ایران نبود.

روزنامه بریتانیایی دیلی‌تلگراف در یادداشتی به قلم «پیتر اوبورن»، به ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه انگلستان توصیه کرده که از خواب بیدار شده و به تغییراتی که ایران در سیاست خارجی خود داده پاسخ دهد.

اوبورن ضمن اشاره به تسخیر سفارت بریتانیا در تهران که منجر به رسیدن سطح روابط دیپلماتیک دو کشور به پایین‌ترین سطح شد، تصریح کرده که این بهانه خوبی برای گذشتن از کنار تغییرات دیپلماتیک در تهران نیست.

وی در جالب‌ترین بخش نوشتار خود تاکید کرده است که پیام‌های گرم این روزهای رئیس‌جمهور ایران که با تایید کامل رهبری انقلاب اسلامی صادر می‌شوند، بی‌تردید در صورتی که مجلس عوام بریتانیا طرح اقدام نظامی علیه سوریه را تصویب می‌کرد، امروز صادر نمی‌شدند.

روزنامه دیلی‌تلگراف در این یادداشت اذعان کرده که در صورتی که «موشک‌های تام‌هاوک» در خاک سوریه فرود می‌آمدند، جهان به دو اردوگاه مسلح تبدیل می‌شد.

به جای آن، اکنون یکی از امیدوارکننده‌ترین لحظات تاریخ معاصر فرا رسیده اما به‌نظر می‌رسد که بریتانیا در استفاده از این فرصت ناتوان است. وقتی که ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا با همتای ایرانی خود، محمدجواد ظریف دیدار کرد، از خود برخورد گرمی نشان نداد.

وی گفت که بریتانیا آماده روابط بهتر است اما اصرار کرد که روابط بهتر مستلزم گام‌های مشخص از سوی ایران است.

26149

کد خبر 314820

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
    70 13
    خدا باز پدر اینها رو بیامرزه که درکشون از بعضی به اصطلاح ایرانیها که حامی جنگ و خونریزی در سوریه بودند بیشتره. جالبه روزنامه دیلی تلگراف فهمید کار درست چی بوده ولی هنوز کسایی هستن که میگن کاش جنگ میشد. واقعا خیلی...هستین!!!
    • باقر IR ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
      15 4
      ایرانیان حامی جنگ وخونریزی نبوده ونیستند ولی دفاع ازناموس وشرف وحیثیت ووطن رافریضه میدانند . به نظر شما با مزدور 128 کشور که دارن با سوریها میجنگند چکارباید کرده وبا افرادی که فتوای جهاد نکاح ولواط میدن وهمبستر شدن با محارم را مباح میدونن چکار باید کرد .باافرادی که بارگاه عترت پیامبر موشک میزنن و کلیسا ومساجدرابه اتش میکشن چگونه باید برخورد کرد .باتکفیریها که سر خلبان اسیر سوری را ذبح کردند و با سران عکس یادگاری انداختن و با افرادی که برای کسب قدرت حتی به خودشان نیز رحم نمیکنن مثل ارتش ازاد و القائده که 3روزاست همدیگررا میکش چه باید گفت .
  • احمرضا A1 ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۵
    8 12
    چقدر ناراحت کننده است که انسان نصیرت نداشته باشه و وطن خودرا برای خوشنودی عوامل دیلی تلگراف به ارزانترین قیمت بفروشد . ما اگر ازسوریه حمایت میکنیم به جهت نفرتیست که از تکفیریها والقاعده و طالبان داریم و براین عقیده ایم که با خونریزی نمیشود دمکراسی برقرار کرد و معارض باید حرفش را پای صندوق رای بزند نه با کشتن هم وطن خود واتش زدن تاسیسات کشور خود واجازه دادن به خارجیها جهت تجاوز به ناموس خودشان قران میفرماید وقاتلوهم حتی لاتکونو فتنه
  • مهدیییی IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۵
    9 0
    عجب گنده دماغی این هیگ

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین