به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تدریس در کلاس های درس به زبان قومیت ها یکی از خواسته های قومیت های مختلف ایران است. کردها، لرها، آذری زبان ها، گیلکی ها، اعراب و ... تدریس به این زبان ها و برنامه ریزی برای آن البته کار چندان ساده ای نیست.
آنطور که پایگاه اطلاعرسانی وزارت آموزش و پرورش گزارش داده است، علی اصغر فانی، سرپرست آموزش و پرورش دراین باره گفته: تدریس ادبیات قومیت ها در مدارس براساس اصل 15 قانون اساسی بلامانع است، اما زبان رسمی ما فارسی است. برخی مطالب منعکس شده در رسانه ها بدرستی منتشر نشده است. طبق اصل 15 قانون اساسی تاکید شده است زبان رسمی ما فارسی است اما گفته شده تدریس ادبیات قومیت ها درمدارس بلا مانع است. هدف ما این است که با برنامه ریزی های دقیق و همکاری سازمان پژوهش، شورای عالی آموزش و پرورش و اگر لازم شد با ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی، کار را به صورت اصولی دنبال کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش همچنین در گفت و گویی از کسری بودجه ۲ تا ۴ هزار میلیارد تومانی این وزارتخانه خبر داد.
فانی، در پاسخ به این پرسش که «آیا وزارت آموزش و پرورش کسری بودجه دارد؟»، به فارس گفت: این وزارتخانه نیز مانند بخشهای دیگر کشور کسری بودجه دارد.
او رقم کسری بودجه را به یک تعبیر «۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان» و به تعبیر دیگر «۴ هزار میلیارد تومان» ذکر کرد و گفت: این کسری به این دلیل است که به تعدادی از فرهنگیان بدهی داریم و تعهداتی است که باید پرداخت کنیم.
۴۷۴۷
نظر شما