مولاوردی:هنوز  کار کارشناسی برای بیمه زنان خانه دار انجام ندادیم

از زمانیکه طرح بیمه زنان خانه دار مطرح شد،بیمه زنان خانه دار فراز و نشیب فراوانی داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،ابتدا بیمه زنان خانه دار به این صورت بود که زنان 20 تا 60ساله6 استان کشور به ‌صورت آزمایشی تحت پوشش بیمه زنان خانه‌دار قرار گرفتند. سهم زنان شرکت‌کننده در این طرح پرداخت ماهانه 5هزار تومان به‌عنوان سهم مشارکت در بیمه بود و مابقی حق بیمه از محل بودجه‌ای که دولت درنظر گرفته بود، پرداخت شد. تا سال 87 اوضاع به همین منوال بود و سازمان بهزیستی هم متولی اجرای این طرح بود اما ناگهان در این سال سازمان بهزیستی اعلام کرد که طرح بیمه زنان خانه‌دار لغو شده‌است.
مشکلات بودجه ای سبب شد تا دولت سازمان تامین اجتماعی را هم وارد این طرح کند اما زنان خانه‌دار را به‌عنوان بیمه حرف و مشاغل آزاد تحت پوشش قرار داد و با گذاشتن شرط سنی 45 سال، تمامی زنانی که سن‌شان بیشتر از 45 سال است از شمول هر نوع بیمه حتی به‌صورت آزاد نمی‌توانند استفاده کنند.بنابراین با این طرح زنان کم توان نتوانستند تحت پوشش و حمایت این بیمه قرار بگیرند.بنابراین با وجود اینکه در 6سال گذشته موج‌های خبری زیادی درباره‌ بیمه‌ زنان خانه‌دار منتشر شد، اما نتیجه‌ همه‌ اظهارنظرها، راهکارها و اندیشه‌های کارشناسان دولت دهم به اینجا رسید که زنان خانه‌دار اگر مایل هستند که بیمه شوند باید حق بیمه پرداخت کنند .


دولت یازدهم و بیمه زنان
اما معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده در تازه ترین اظهار نظر خود به ایسنا گفت: تلاش می‌کنیم راه‌های تامین منابع مالی برای اجرایی کردن بیمه زنان خانه‌دار را بررسی کنیم؛ البته هنوز کار کارشناسی را روی این طرح شروع نکرده‌ایم.
شهیندخت مولاوردی افزود: هم اکنون درمورد این طرح در حال گزارش‌گیری هستیم و پس از ارزیابی کارشناسی در چارچوب رویکردی که در کشور حاکم شده است، آن را به مرحله اجرا درمی‌آوریم.
اکنون 100 میلیارد تومان برای بیمه کردن 200 هزار زن خانه‌دار در سال جاری در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است، این در حالیست که دولت با کسری بودجه چندین هزار میلیارد تومانی در سال جاری روبروست.
45232

کد خبر 318024

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین