ایسنا نوشت:

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران گفت: ارزش صادرات کالاهای غیرنفتی در تجارت خارجی طی نیمه اول امسال بیش از 14 میلیارد دلار بوده است.

عباس‎پور اظهار کرد: رشد توسعه دنیا قرار شد 3.3 درصد باشد که ‎اکنون این رقم به 2.5 درصد نرسیده و تا سال 2013 نیز 1.3 درصد رشد توسعه تحقق یافته است.

 وی افزود: امسال تراز صادرات معادل پنج میلیارد دلار است و این ناشی از فشارهای وارده در اثر تحریم است که حتی در تهیه ارز و فروش نفت نیز در کشور با مشکلاتی مواجه بودیم.

 عباس‎پور ارزش صادرات کالاهای غیرنفتی در تجارت خارجی در نیمه اول سال 92 را بدون احتساب میعانات گازی 14.6 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: در این مدت ارزش واردات کالا 19.9 میلیارد دلار و تراز تجارت خارجی در بحث کالا 5.3 میلیارد دلار بود که انتظار می‎رود در شش ماهه امسال این روند بهبود یابد.

 این مقام مسئول پنج شریک تجاری ایران با بیش‎ترین تراز تجاری مثبت را چین، عراق، افغانستان، آذربایجان و پاکستان برشمرد و گفت: همچنین پنج شریک تجاری ایران با بیش‎ترین تراز منفی، کره جنوبی، امارات متحده، آلمان، ترکیه، سوئیس بوده است.

 وی درباره صادرات فنی و مهندسی تجارت خارجی در سال 92 یادآور شد: ارزش صادرات این کالاها در امسال 2.3 میلیارد دلار، تعداد پروژه‎ها 57 مورد و تعداد شرکت‎های صادر کننده 35 شرکت بوده است.

 عباس‎پور گفت: بازارهای هدف صادرات نیز کشورهای عراق، آذربایجان، امارات، ارمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، گرجستان، قزاقستان و عمان بوده است.

 مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران گفت: ممنوعیت صادراتی به 17 حکم رسیده است و مابقی کالاها را سهمیه داریم.

 وی با اشاره به اینکه گمرک در تلاش است که هزینه‎ها را کاهش دهد تصریح کرد: در این راستا دستورالعمل‎های جدید آماده شده و در مرحله کارشناسی برای تصویب هستند.

 عباس‎پور افزود: تقویت کارگروه‎ها یکی از عوامل رشد و توسعه استان است.

3131

کد خبر 318989

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید صحرایی IR ۰۷:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
    7 0
    از امار بالا نتیجه این است که دولت 19 میلیارد ارز رقابتی در اختیار وارد کننده قرار داده و14 میلیارد صادر کنندگان ارز را به قیمت ازاد فروخته اند.حال اگر نرخ ازاد را قبل از دولت یازدهم3500 و بعد از ان3000 تومان در نظر بگیریم،ومتوسط تفاوت ازاد را800 تومان،دولت جهت حمایت از صادرات11200 هزار میلیارد یارانه پرداخت کرده،در حالی که حقوق کارگران در این مدت هیچ افزایشی نداشته و فروش ارز صادرات به بازار ازاد تورم داخلی را افزایش داده. از مالیات هم معاف بوده .حال انکه تعداد کارگران فعل در بخش صادرات بیشتر از 70000 نفر نیست و اگر متوسط حقوق را 1000000 تومان فرض کنیم کل حقوق پرسنل در این 7 ماه به 500 میلیارد نمیرسدواین یارانه ذکر شده باز هم در حساب رانت خواران جمع شده.یعنی 10000 میلیارد مردم فقیر تر شدند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین