رئیس سامانه 137 شهرداری تهران گفت: درگیری‌های روز گذشته خسارت‌های میلیون تومانی به شهر تهران وارد کرد.

شکرالله عنایتی در گفت‌وگو با فارس به درگیر‌ی‌های روز گذشته اشاره کرد و گفت: بیش‌تر سطل‌های زباله در خیابان طالقانی به آتش کشیده شد. وی ادامه داد: در بقیه خیابان‌ها سطل‌های زباله به آتش کشیده نشده‌اند.

عنایتی با اشاره به اینکه از تعداد سطل‌های زباله به آتش‌ کشیده شده آمار دقیقی نداریم، خاطرنشان کرد: این آمار تهیه می‌شود. رئیس سامانه 137 شهرداری تهران به شکسته شدن برخی از شیشه‌ها اشاره کرد و گفت: تعدادی از علائم راهنمایی رانندگی نیز در این درگیر‌ی‌ها کنده شده است.

عنایتی اظهار داشت: یک ایستگاه کانکسی پلیس نیز به آتش کشیده شد. رئیس سامانه 137 شهرداری تهران خاطرنشان کرد: همچنین بانک صادرات نزدیک چهار راه کالج به آتش کشیده شد. وی افزود: شهرداری قبل از ساعت 17 روز گذشته شهر را پاکسازی و به حالت اولیه خود بازگرداند.

کد خبر 32721

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین