به گزارش خبرآنلاین به نقل از رادیو گفت وگو، محمد حسن نژاد عضو کمسیون اقتصادی مجلس در گفت و گو با برنامه بدون خط خوردگی پیرامون تاثیرات توافق نامه ژنو در حوزه اقتصاد سخن گفت و در خصوص آزاد سازی مبالغ بلوکه شده بعد از توافق ژنو ، گفت : ۴/۲ میلیارد دلار مبلغ قابل توجهی برای اقتصاد ایران نمی باشد ولی در توافق ژنو اکثرا روی دریافت آن مبالغ کوچک تمرکز می کنند.
وی ادامه داد:در صورتی که آثار اقتصادی آن مبالغ زیاد نیست و زمانی که پوشش بیمه ای نفت کش ها را آزاد کنند نیازی نیست برای انتقال نفت هزینه های بالایی را صرف کنیم و یا در آزاد سازی صنایع پتروشیمی ، مبالغ بازگشتی به کشور خیلی بیشتر از این ۴/۲ میلیارد دلارها است و اگر قرار باشد تحریم جدید وضع نشود می تواند آیند و چشم انداز اقتصادی کشور را مشخص کند .
وی افزود : تحریم و سوء مدیریت تاثیرگذار در مشکلات اخیر اقتصادی کشور بودند . باید به دنبال رشد اقتصادی باشیم و فعالان اقتصادی بخش خصوصی است که منجر به این رشد اقتصادی می شود . باید از این فرصت بدست آمده استفاده کرد و سرمایه گذاری هایی را در کشور انجام دهیم .
همچنین حسن بهشتی پور در برنامه گفت و گوی روز پیرامون توافق جدید ایران با ۱+۵ در خصوص زمان اجرایی شدن توافقات ژنو ، گفت:واقعیت این است غرب به این علت دارایی های بلوکه شده ما را در ۹ ماه به طور قسطی می دهد که اورانیوم بیست درصد غنی شده ای که ما داریم نمی شود در طول یک مدت کوتاه آن را به بیست درصد غنی کرد و به همین خاطر دارایی های ما را در هشت مرحله می دهند .
وی ادامه داد: ما به هر دلیلی موفق شدیم که گام اساسی در این زمینه برداریم و می توانیم شاهد این باشیم که غربی ها نیز گام درستی بردارند.
بهشتی پور با بیان اینکه اگر غربی ها گام های درستی برداشتند در جهت منافع ملی ایران است و اگر هم انجام ندادند حجت برمردم ایران و جهان تمام می شود، افزود:ما در هر صورت برنده این بازی هستیم اگر توافقات به نتیجه برسد در جهت منافع ملی ایران است و اگر هم نرسد ما به مردم دنیا و ایران ثابت کرده ایم که هر آنچه که لازم بود انجام داده ایم و این ها یک دستاورد است .
219212
نظر شما