بزرگترین خودروساز اروپا روز دوشنبه از رکورد بی سابقه فروش تولیدات خود در سال دو هزار و نه خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر،شرکت خودروسازی فولکس واگن آلمان اعلام کرد علیرغم بحرانی که صنعت خودروسازی را در سال دو هزار و نه در خود فرو برده بود، شرکت فولکس واگن با تحویل شش میلیون و دویست و نود هزار دستگاه خودرو در سال دو هزار و نه به مشتریان رکورد تازه ای را بر جا گذاشت که در مقایسه با سال دو هزار و هشت نیز یک و یک دهم درصد رشد نشان می دهد.

این فروش نیز با حمایت دولت آلمان همراه بوده است که با طرح های خود تلاش می کند تا مالکان شرکت های خودروسازی را تشویق کند تا انواع تازه ای را که با شرایط و ویژگی های محیطی سازگاری بیشتری دارند، تولید کنند.

افزایش فروش تولیدات فولکس واگن احتمالا می تواند به اهداف جاه طلبانه این خودروساز آلمانی در پیشی گرفتن از شرکت ژاپنی تویوتا به عنوان یکی از مهمترین تولید کنندگان خودرو در جهان کمک کند.
شرکت فولکس واگن همچنین افزود سهم این خودروساز در تولیدات خودروی سواری در سال دو هزار و نه رقم یازده و چهار دهم درصد را نشان می داد و این رقم در سال دو هزار و هشت معادل ده و سه دهم درصد بوده است.

این در حالی است که شرکت خودروسازی آئودی که از شعبات فولکس واگن به شمار می رود و تولیدات لوکس را روانه بازار می کند، در سال دو هزار و نه در مقایسه با سال پیش از آن با پنج و چهار دهم درصد کاهش فروش مواجه بود و به رقم نهصد و چهل و نه هزار و هفتصد رسید.

خبرگزاری آلمان در پایان گزارش خود از برلین اعلام کرد تولیدات خودروساز فولکس واگن در حالی

رو به افزایش است که شمار دیگری از شرکتهای مطرح فروش نه چندان خوبی در سال دو هزار و نه داشته اند.

کد خبر 36425

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین