مهر نوشت:

مدیرعامل آبفای استان تهران از قطع آب مشترکان تهرانی با مصرف بالای 200 مترمکعب از امروز به مدت 7 ساعت خبر داد و گفت: برای مشترکان 50 تا 200 متر مکعب یک ماه مهلت جهت اصلاح الگوی مصرف دادیم.

محمد پرورش با اعلام این که از امروز آب مشترکان پرمصرف بالای 200 متر مکعب تهرانی به مدت 7 ساعت قطع خواهد شد گفت: در عین حال یک فرصت یک ماهه به مشترکان 50 تا 200 متر مکعب برای اصلاح الگوی مصرف داده ایم.

مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: مشترکانی که امروز آب شرب آنها قطع خواهد شد 9 برابر بیشتر از الگوی مصرف استفاده آب دارند اما طبق شناسایی صورت گرفته 3 هزار مشترک بالای 50 متر مکعب در تهران داریم.

او حداکثر مصرف هر مشترک را بر اساس الگوی مصرف تا 20 متر مکعب اعلام کرد و گفت: با تماس های مکرر مشترکان خانگی و درخواست های صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم که به مشترکان پرمصرف یک مهلت یک ماهه بدهیم.

این مقام مسئول در آبفای استان تهران در عین حال گفت: قطع آب مشترکان تهرانی که امروز صورت می گیرد شامل مشترکان اداری و تجاری نیست.


23231

 

 

کد خبر 369027

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    25 2
    در ضمن خيلي در خيلي از ساختمان ها هر روز خصوصا عصر ها بي خود و بي جهت پياده روي سيماني يا اسفالت خيابان را هم آب ميدند وقتي حتي به هيت مديره آن ساختمان هم اعتراض مي كنيم ميگند برو هر كاري دوست داري بكن،به نظرم آب اين واحد ها هم بايد قطع بشه
  • نامدار IR ۰۵:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    23 3
    عوضش آب شهرداري و فضاي سبز رو قطع كنيد،چمن و شمشاد و آسفالت رو مث شاليزار آب ميدن،شهرداري تهران مقصر اصلي كم آبي تو تهرانه.
    • بی نام A1 ۰۵:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
      2 21
      اب شهرداری آب چاه است .
    • نامدار IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
      18 0
      دوست عزيز آب چاه يعني آب شيرين وتميز،يعني با يه تصفيه ساده قابل آشاميدنه،حيفه واسه چمن آب دادن و شستشوي جدول و خيابون ازش استفاده بشه اونم در اين سطح وسيع.
  • بی نام IR ۰۵:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    16 2
    خيلي از ساختمان ها آب استخزشان را هر هفته عوض مي كنند در حاليكه كه در كل ممكنه 50 نفر هم از آن استفاده نكنند،با آن ها هم برخورد كنيد
  • بی نام IR ۰۵:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    9 0
    اگر واحد اعداد را درست ذكر كنيد ممنون ميشم. 20 متر مكعب در "ماه" منظورتان است؟؟
  • مهدی IR ۰۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    15 2
    این شد یه کار خوب و اصولی؛ نه اینکه مثل سالهای گذشته کلاً آب همه مشترکین رو نوبتی قطع میکردن؛ در مورد برق و گاز هم به نظرم اینجوری باید عمل کنن و البته نباید این طرح فقط به مشترکین خانگی اختصاص پیدا کنه و باید در مورد مصرف آب و برق و گاز مشترکین اداری و تجاری خصوصاً ادارات دولتی هم این قبیل محدودیتها اعمال بشه، البته تا جایی که بهانه دست اون ادارات برای عدم راه انداختن کار ارباب رجوع نده.
  • مجد IR ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    12 1
    ما هم به لطف همسایگان با فرهنگ آب اصلا به طبقه چهارم نمیرسه ما رو پس باید تشویقی هم بدید
  • بی نام A1 ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    12 1
    برید لوله های انتقال آب درب و داغون خودتون رو درست کنید. فقط زورتون به مردم میرسه؟؟
  • بی نام IR ۰۷:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    9 1
    عملی نیست به طور مثال برای یک آپارتمان سی واحدی ک یک کنتور بیشتر نداره چطور میتوان میزان مصرف هر واحد را به تفکیک مورد بررسی قرار داد؟ و از نظر سخت افزاری چ تجهیزاتی در شبکه آبرسانی برای این قطعی های موردی و کوتاهخ مدت وجود دارد؟
  • کوروش IR ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    14 0
    آقا این همه خشونت واسه چی؟ 7 ساعت قطع آب؟ اونم لابد از ساعت 1 الی 8 بامداد گناه دارن بیچاره ها بهشون فشار میاد. برید ببینید تمام ساختمون سازیها تو تهران داره با همین آب لوله کشی انجام میشه. کارگر وایساده از صبح تا شب شلنگ آب رو گرفته به بتن بعد به مردم میگید صرفه جویی کنند؟
  • رضا IR ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    9 0
    به نظر من قبل از همه اين كارها بايستي طرحي پياده كنند كه كنتور مشتركان يك آپارتمان تفكيك بشه. بعد اون موقع بيان قطع كنن. آپارتمان ما 10 واحديه و مصرف آبش بين 400 تا 500 مترمكعب. ولي ما 2 نفر بيشتر نيستيم و كل روز خونه نيستيم. يعني منم بايد آب نداشته باشم؟ تر و خشك بايد با هم بسوزه؟
  • ناشناس IR ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۹
    1 11
    مترمکعب یعنی چقدر؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین