تسنیم نوشت:

حجت‌الاسلام شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در مراسم بزرگداشت ۱۶ آذر در دانشگاه صنعتی شریف در جمع دانشجویان این دانشگاه، با بیان اینکه مفهوم زندگی یکی از مظلوم‌ترین کلمات در زندگی است، اظهار داشت: ما در هر جایی که هستیم و کار و درس می‌خوانیم و یا سمتی به دست می‌آوریم، مشغول زندگی هستیم، اما مفهوم آن را گم کرده‌ایم که باید به آن توجه شود.

وی افزود: بعضی اوقات برخی در سیاست از اخلاق عبور می‌کنند. ما در موازات زندگی و در جریان آن ازدواج می‌کنیم و در همه مراحل آن از جمله فرزندآوری، مفهوم زندگی در شلوغی آن گم می‌شود. مفهوم اصلی زندگی موضوعی است که باید به درک زیادی از آن برسیم که این وظیفه دانشجویان است.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تأکید کرد: نمونه گم شدن مفهوم زندگی این است که دختر و پسری که با هم رابطه عاطفی برقرار می‌کنند که باید در نهایت به ازدواج ختم شود، اما متأسفانه به اسیدپاشی ختم می‌شود.

مرادی با بیان اینکه در کلمه دانشجو و دانش‌آموز عبارت‌هایی هستند که خیلی روشن و مشخص بیان می‌شوند، خاطرنشان کرد: گفته می‌شود دانشجو باید سیاسی باشد، اما دانشجو نباید پادو و پیاده نظام احزاب سیاسی باشد. دانشجو پادو و پیاده نظام احزاب سیاسی نیست.

وی تأکید کرد: آنچه که دانشجو را با سایر مشاغل و امور دیگر متمایز می‌کند، پیگیری دانش است، البته در لفظ بین دانشجو و دانش‌آموز تفاوت قائل شده‌اند. در ذات دانشجو جستجو وجود دارد.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با بیان اینکه نیاز هر شخص در فضای علمی یک نیاز فردی است که نمی‌توان این نیاز را دیکته کرد، افزود: هر کسی باید نیاز علمی خودش را پیدا کرده و به نقش خودش در سپهر علمی پی ببرد که البته دانشگاه باید در این زمینه به دانشجو کمک کند.

حجت‌الاسلام مرادی با تأکید بر اینکه فرصت جوانی غیرقابل تمدید و تکرار در زندگی ماست، اظهار داشت: گاهی اوقات و به طور ناخواسته جوان بازیچه دیگران می‌شود. البته همیشه کسانی که به بازی می‌گیرند سیاسی نیستند، بلکه ممکن است اهداف اقتصادی و مادی هم داشته باشند. البته گاهی بیگانگان نیز جوان را در راستای به بطالت گذراندن وقتش به بازیچه می‌گیرند و اوقات او را هدر می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه دوره جوانی دوره تفکر و اندیشیدن است، گفت: اگر دانشجویان هویت واقعی خود را پیدا کنند، می‌توانند برای زندگی آینده خود برنامه‌ریزی‌های صحیحی داشته باشند.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ادامه، یکی از نقاط ضعف دانشجویی و دوران دانشگاه برای دانشجویان را کمرنگ‌تر شدن حضور خانواده در آن‌ها دانست و افزود: دانشگاه در جامعه ما باید نماد ادب باشد، نه صرفا زورخانه. همیشه باید در محیط‌های دانشگاهی فضای تکریم و احترام وجود داشته باشد. انعطاف‌پذیری و ادب می‌تواند در کنار هم منظومه‌ای را شکل دهد که جای آن در دانشگاه است.

مرادی با بیان اینکه ما تصویری که از دانشگاه در مردم ایجاد می‌کنیم تصویری واقعی نیست، تأکید کرد: رشد علمی دانشگاه‌ها به کف جامعه و توده مردم گفته نمی‌شود تا مردم از تلاش دانشجویان در جهت رشد علمی کشور مطلع شوند.

وی با انتقاد از برگزاری دوره پیش دانشگاهی برای ورود دانش‌آموزان به دانشگاه، گفت: پیش دانشگاهی یکی از سخت‌ترین و پراشتباه‌ترین دوره زندگی جوانان است. خردمندانه نیست که برای برگزاری اردوهای دانشجویی همه چیز را تعطیل کرده و حتی ارتباط عاطفی و روابط خانوادگی نیز نداشته باشیم تا بتوانیم در فعالیت‌های اردو حضور داشته باشیم. درس خواندن حرفه‌ای مانند ورزش حرفه‌ای ضرر دارد. زندگی نباید کاریکاتوری باشد.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در پایان با بیان اینکه دانشجو باید به انعطاف‌پذیری و ادب خودش توجه کرده و آن را حفظ کند، خاطرنشان کرد: اگر به آمار ۱۵۰ هزار طلاق در سال توجه کنید، متوجه می‌شویم که متأسفانه ما در حل مشکلات خود دچار مشکل هستیم.

 

45503

کد خبر 388944

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۷:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    3 2
    آقای مرادی عزیز ما نه تنها در طلاق بلکه در خیلی موارد دچارمشکل هستیم چون برای هم و با هم کار نمی کنیم : اگر به آمار ۱۵۰ هزار طلاق در سال توجه کنید، متوجه می‌شویم که متأسفانه ما در حل مشکلات خود دچار مشکل هستیم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین