این پژوهشگر تاریخ معاصر در بخشی از یادداشت می نویسد:
«به نظر میرسد کسانی که برای برپایی مراسم سالگرد انقلاب برنامه میریزند با یک «چه باید کرد» بزرگ روبهرو هستند. البته اولین جملهای که میگویند این است که «بودجه کافی نداریم». این جمله زمانی به حقیقت نزدیک میشود که بگویند «فکر کافی نداریم». پاسخ «چه باید کرد» همین است که بگوییم متولیان برپایی مراسم سالگرد انقلاب توان اندیشیدن و تفکر لازم را برای بزرگداشت چنین رویدادی ندارند؛ آنان باید بیشتر و خوشتر از این بیندیشند. پیش فکر باشند و خوش فکر. پول، توان خرج کردن میآورد، نه قدرت فکر کردن.
نخستین کار برطرف کردن ضعف فکر و اندیشه است. اگر این ضعف کنار رود آن وقت باوری پدیدار میشود که به ما میگوید حق این انقلاب با صورت سازیهایی که سنت سالهای گذشته بوده، ادا نخواهد شد. ما نیازمند ارائه کارهایی هستیم که بتواند بطن پاکیزه و آسمانی انقلاب را از زیر لایههایی که رویش را پوشانده بیرون بکشد و آن را به نسل «انقلاب خوانده» نشان دهد. باطن انقلاب را لایههایی از بیمعرفتی، ندانمکاری، کجاندیشی، و خودخواهی گرفته است این رسوبات سیاه، به مرور در اثر سوء مدیریتها نشست کرده و جلوة اولیه را از انقلاب گرفته.»
این عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در ادامه نوشته است:
«بطن انقلاب آن قدر زیبا است که به آرایش و تزیینی نیاز ندارد. آن قدر دیدنی است که به تبلیغ و واسطهای برای قبولاندنش محتاج نیست. کافی است بتوانیم آن را از پس این لایهها بیرون بکشیم. برپایی مراسم سالگرد انقلاب نباید از زیبایی خبر دهد، بلکه باید زیبایی را نشان دهد. مراسم سنتی دهه فجر همان خبردهی است و خبر یعنی یادآوری یا آگاهی از پدیدهای در گذشته. اگر به زنده بودن انقلاب معتقدیم نباید آن را به عنوان موجودی در گذشته معرفی کنیم. بنابراین به جای خبر دادن باید نشان دهیم. نشان دادن زیبایی پاسخ همان «چه باید کرد» است. به نسل «انقلاب خوانده» باید نشان داد. آیا غیر از این راه دیگری پیش پای مسئولان برپایی سالگرد انقلاب وجود دارد؟»
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفا اینجا را کلیک کنید.

هدایت الله بهبودی در مطلب تازه خود در وبلاگ نخبگان برخی از ضعف های برگزاری مراسم سالگرد انقلاب اسلامی ایران را گوشزد کرده است.
کد خبر 396224
نظر شما