به گزارش میراث آریا،این یافته که از سه دندان تشکیل شده است در غار استاژنیا(Stajnia) در جنوب لهستان کشف شده و برخلاف دیگر یافتههای به دست آمده از انسانهای نخستین در این کشور، برای اولین بار بقایایی حقیقی از اقوام گذشته زمین را از خاک لهستان بیرون کشیده است.
دانشمندان علاوه بر دندانها ابزار آلاتی ساخته شده از سنگ شاخ گوزن و استخوانهایی از ماموت و کرگدن نیز پیدا کردند. به عقیده کارشناسان کشف چنین یافتههایی در کنار یکدیکر نشان دهنده نمونهای ابتدایی از قبرستانهای اولیه بوده که اعتقاد ناندرتالها را به روح و سرنوشت انسان پس از مرگ به نشان میداد.
ناندرتالها گونههایی متمایز از انسان هستند که رابطه نزدیکی با بشر امروزی داشته و در سرزمینهای وسیعی که امروز اروپا و آسیا نامیده میشوند زندگی میکرده اند. از نظر بدنی و جسمی قوی تر و تنومند تر از انسانهای امروزی بوده، از ابزار سنگی استفاده میکرده و احتملاً بعضی از شکلهای گفتاری را نیز توسعه داده بودند.
اگرچه بر اساس مدارک موجود، آخرین بازماندگان ناندرتالها، 30 هزار سال پیش ناپدید شدند، اما هنوز به طور قطع مشخص نشده است که آیا آنها به دلیل جنگ با دیگر گونههای هم نوع خود از بین رفته اند یا در نژادهای تکامل یافته پس از خود جذب شده اند.
نظر شما