ندامتگاه های قزلحصار و کرج به شبکه فاضلاب شهری متصل شدند

ندامتگاههای قزلحصار و کرج روز سه شنبه درآیینی با حضور مسوولان استانهای تهران و البرز در ندامتگاه قزلحصار به شبکه فاضلاب شهری متصل شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین البرز به نقل ایرنا، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز در این آیین گفت: موضوع

ساماندهی پساب فاضلاب ندامتگاه های کرج، قزلحصار و رجایی شهر ازسال ها پیش مطرح شد.

غلامرضا رضایی فر افزود: برهمین اساس شبکه فاضلاب زندان رجایی شهر کرج اواخر سال گذشته و شبکه فاضلاب زندان های قزلحصار و مرکزی کرج نیز امروز به بهره برداری رسید.

وی اظهار داشت: دراجرای طرح ساماندهی شبکه فاضلاب ندامتگاه های قزلحصار و مرکزی کرج، دو هزار و400 متر شبکه با قطر 500 میلی متر احداث شده است.

رضایی فر، دبی پساب خروجی این دو ندامتگاه را 28 لیتر دررثانیه اعلام کرد و گفت: برای اجرای این طرح بیش از 200 میلیارد ریال هزینه شد.

وی خاطرنشان کرد: مشکل زیست محیطی فاضلاب زندان قزلحصار که بیش از 50 سال ادامه داشت، امروز برطرف شد.

مدیرعامل آبفای البرزگفت که دفع فاضلاب ندامتگاه قزلحصار در سالهای اولیه با استفاده از چاه های جذبی انجام می شد که حدود 13سال با نصب یک واحد تصفیه خانه کوچک، فاضلاب این ندامتگاه ها به محیط بیرون و به نهر سیاه جوی کرج انتقال می یافت.

این مسوول خاطرنشان کرد: ندامتگاه مرکزی کرج نیزکه از هشت سال پیش راه اندازی شده به شبکه داخلی دفع فاضلاب متصل بود و با اتصال این دو ندامتگاه به شبکه اصلی فاضلاب، امروز تصفیه خانه قبلی از مدارخارج شد.

در پایان این آیین، مسوولان زندانهای استان تهران و البرز از اقدام شرکت آبفای البرز به خاطر اجرای طرح ساماندهی فاضلاب ندامتگاه ها تجلیل کردند.

 

کد خبر 440684

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار