رضا عبادی زاده-خبرآنلاین:
1.
اوایل مرداد بود که نوشتند ورزش کرمان به المپیک سلام کرد. سلامی پس از 23 سال با همت قدم های بلند و محکم دونده ای از این دیار. محمد حسین ابارقی، دوومیدانی کار کرمانی در رقابت های کازانف قزاقستان که حکم انتخابی المپیک را نیز داشت، این طلسم را شکست و رکورد ۲۰ ثانیه و ۴۷ صدم ثانیه را در ماده ۲۰۰متر به ثبت رساند و و علاوه بر کسب سهمیه المپیک، توانست این رکورد را در کشور جا به جا کند. این رقابت ها چهارم مردادماه جاری برگزار شد و او نخستین دونده تاریخ دو و میدانی ایران در ماده ۲۰۰ متر است که توانسته سهمیه ورود به المپیک را کسب کند. حضور پیشین نماینده ای از ورزش کرمان در المپیک، به المپیک ۱۹۹۲ بارسلون بر می گشت که حسین اسلامی در رشته دوچرخه سواری در تیم ملی دوچرخه سواری کشور حضور داشت و قرار بود ابارقی دومین ورزشکاری باشد که از دیار کریمان به المپیک راه پیدا کرده است.
2.
آخرین روز مردادماه بود که سخنگوی ستاد ملی مبارزه دوپینگ از مثبت شدن تست یک دوومیدانی کار ملیپوش خبر داد. دکتر رامین طباطبایی در گفتوگو با ایسنا در رابطه با مثبت اعلام شدن تست یکی از دوومیدانی کاران، اظهار کرد: قبل از مسابقات کازانف قزاقستان ما از 10 دوومیدانی کار تست دوپینگ به عمل آوردیم که از بین این 10 نفر یک نفر تستش مثبت اعلام شد که این موضوع را به فدراسیون جهانی دوومیدانی اعلام کردیم. این ورزشکار تا زمان تشکیل شورای صدور رای در تعلیق موقت به سر میبرد. مهدی زمانی، لیلا رجبی، احمد فرود، الناز کمپانی، وحید صدیق، کیوان قنبرزاده، رضا قاسمی، محمد حسین ابارقی، حسن تفتیان، سجاد هاشمی آهنگری و خلیل ناصری 10 ورزشکار ایران در رقابتهای کازانف بودند که در نهایت قاسمی، ابارقی، رجبی و تفتیان توانستند سهمیه المپیک کسب کنند.
3.
اين صحبت كافي بود تا در روزهايي كه دووميداني كاران ايران در رقابتهاي جهاني در حال رقابت با بزرگان جهان هستند، اين سؤال به وجود بيايد كه آيا يكي از ورزشكاراني كه در كازانف روي سكو رفت و سهميه المپيك گرفت، دوپينگي است؟ آيا قرار است يكي از سهميههاي المپيك ايران، كم شود؟ قدس آنلاین در این باره نوشت: خبر ميرسد كه ابارقي، يكي از سه نماينده ايران در دوي سرعت، از حضور در رقابتهاي قهرماني جهان باز مانده است. مسؤولان فدراسيون دووميداني مشكل خروج از كشور را دليل نرفتن ابارقي به اين سفر ميدانند، در حاليكه چند روز قبل و بعد از اينكه ابارقي موفق شد در جام كازانف بدرخشد و نتيجه خوبي بگيرد، در گفتوگويي تأكيد كرد كه براي رقابت با بزرگان دنيا آماده است و ميرود تا بهترين ركورد را ثبت كند. اين دونده جوان كرماني، در گفت و گوهايش به موضوع مشكل خروج از كشور اشاره نكرده، در حالي كه اگر مشكلي وجود داشته، حتماً اعلام ميكرده است؛ حتي بعد از اينكه خبر غيبتش در جمع نفرهای اعزامي اعلام شد، ابارقي اظهار نظري در اين خصوص نداشت، در حالي كه اگر فدراسيون كوتاهي كرده بود يا هر عاملي باعث حل نشدن مشكل خروج از كشور شده بود، او كه يك فرصت طلايي را از دست داده، بي ترديد اظهار نظر ميكرد و مقصران را به باد انتقاد ميگرفت نه اينكه با خاموش كردن تلفن همراهش سكوت كند.
4.
پنج شنبه اما همه گمان ها درباره دوپینگ ابارقی به یقین تبدیل شد. یکی از پیشکسوتان دوومیدانی کرمان مربی ابارقی را مقصر دوپینگ وی دانست و گفت: مربیاش بویی از منش پهلوانی و جوانمردی نبرده است. ابراهیم موسوی در گفتوگو با فارس با اشاره به انتشار اخبار ناراحت کننده در مورد مثبت اعلام شدن دوپینگ یک دونده کرمانی اظهار داشت: از اینکه یکی از استعدادهای دوومیدانی استان کرمان با کمتوجهی و جاهطلبی برخی اشخاص موقعیت و جایگاه ملی و بینالمللی خود را در از دست رفته میبیند، ناراحت هستم. وی با بیان اینکه حالا دیگر کار از کار گذشته و اتفاقی که نباید رخ میداد به وقوع پیوسته است، تصریح کرد: فدراسیون دوومیدانی و مسئولان ورزش استان کرمان باید با بررسی همه زوایای این ماجرا با افرادی که موقعیت ملی دوومیدانی کشور و ورزش استان کرمان را به خطر انداختهاند، برخورد کنند. موسوی تصریح کرد: از چند سال قبل بارها در مورد تغییر شکل و ظاهر محمدحسین ابارقی هشدار دادم، این بچه در این ماجرا مقصر نیست و این موضوع را به تیمور غیاثی مدیر تیم های ملی دوومیدانی هم گفته ام، ما باید با فردی که با نام مربی بین المللی برای ابارقی تصمیمات خودسرانه ای را گرفته است، برخورد کنیم. پیشکسوت دوومیدانی کرمان خاطرنشان کرد: هرچند که تمام اشخاصی که با دوومیدانی آشنا هستند، عامل اصلی این افتضاح را میشناسند، جامعه دوومیدانی کرمان نباید در برابر این اتفاق سکوت کند.
5.
اگر دوپینگ ابارقی قطعی شود، فقط باید گفت بیچاره ابارقی، بیچاره کرمان
نظر شما