به گزارش کردپرس این جشنواره که از روز سه شنبه تا امروز ادامه دارد به میزبانی ایوان با حضور هنرمندانی از استانهای کردنشین ایلام، کرمانشاه، کردستان، لرستان، همدان و آذربایجان غربی برگزار می شود.
این جشنواره با هدف حفظ، ثبت و ضبط اشعار و لالایی های کردی، توجه به ادبیات کودکانه و استقلال آن از شعر بزرگسال و تبادل افکار و آرای شاعران این مناطق و همچنین تقویت ادبیات کردیبرگزار می شود.
ارسال بیش از 300 اثر به دبیرخانه جشنواره «منال و مه لوچگ»
جشنواره جشنواره فرهنگی و ادبی «منال و مه لوچگ» سال گذشته برای اولین بار و با میزبانی شهرستان ایوان با کیفیت بسیار مطلوب برگزار گردید و همین موضوع باعث شد امسال نیز برای دومین بار برگزار شود.
در همین ارتباط معاون امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایوان از ارسال بیش از 300 اثر از 90 شاعر منطقه غرب کشور به دبیرخانه دومین جشنواره منطقه ای شعر کردی کودک و نوجوان، منال و ملوچگ خبر داد.
عمران خودآموز بیان داشت:این آثاراز هنرمندان شاعر شش استان ایلام، کرمانشاه، کردستان، لرستان، همدان و آذربایجان غربی که دارای اشتراک های زبانی و فرهنگی هستند به دبیرخانه جشنواره در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایوان ارسال شده است.
تقویت ادبیات کردی با گویش های کردی، لری و لکی از اهداف اصلی جشنواره
عمران خودآموز با بیان اینکه این جشنواره برای دومین سال پیاپی همزمان با هفته ملی کودک 14 و 15 مهر به میزبانی شهر ایوان برگزار می شود تصریح کرد: پراکندگی گویش های مختلف کردی از شهرستان های مختلف غرب کشور نظیر لری، لکی، سورانی، کلهری و غیره در جشنواره امسال بیشتر است.
وی شعرخوانی شاعران کودک، موسیقی کودک، برگزاری نشست های تخصصی شعر کودک و شعرخوانی کودکان را از جمله برنامه های جنبی این جشنواره منطقه ای برشمرد.
خودآموز در پایان شناسایی استعدادها در حوزه شعر کودک و تبادل افکار و آرا شاعران این دیار و تقویت ادبیات کردی با گویش های کردی، لری و لکی را اهداف برگزاری این جشنواره اعلام کرد.

دومین جشنواره فرهنگی و ادبی «منال و مه لوچگ» که با محوریت ادبیات کردی مناطق غرب کشور است امروز چهارشنبه به کار خود پایان می دهد.
کد خبر 465374
نظر شما