به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ، سید نعیم امامی با اشاره به استقبال شرکت کنندگان از این شیرینی سنتی افزود:« کاکولی »با استفاده از طعم دهنده های گیاهی و طبیعی مثل بادیان، رازیانه، کنجد، سیاه دانه، مغز گردو، بادام و گلرنگ تهیه می شود.
به گفته وی کمک به گوارش آسان، ایجاد شادابی روحی، ضد افسردگی و تامین کننده ریز مغذی های مورد نیاز بدن از مهمترین خاصیت های این شیرینی سنتی است.
در چهارمحال و بختیاری در مناسبت های مختلف این شیرینی سنتی را برای پذیرای از میهمانان ویژه طبخ می کنند
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: 50 هزار قرص شیرینی سنتی «کاکولی » بین میهمانان و شرکت کنندگان این کنگره توزیع شد.
کد خبر 467683
نظر شما