تسنیم نوشت: محسن رضایی معتقد است: اگر سیاست‌های انقلابی ما نبود مذاکرات ما در وین تبدیل به یک فاجعه ملی می‌شد و چیزی مانند ترکمنچای اتفاق می‌افتاد.

اهم سخنان دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام را در ادامه بخوانيد:

**باید مراقب باشیم که آنچه بر قاجار و پهلوی گذشت برای ما تکرار نشود. براساس تجربه 200 ساله‌ای که کشورمان دارد در هر دوره‌ای که درهای ایران به روی اروپا باز شده نتیجه‌ای جز وابستگی برای ما  نداشته است.

**قبلا مهم‌ترین نتیجه‌ای که از اقتصاد درهای باز گرفتیم پیکان بود. یعنی صنایع مونتاژ بود و در دوره قاجار جریان تنباکو بود. که یک کمپانی انگلیسی انحصار داد و ستد تنباکو را در داخل کشور به دست گرفته بود. این که مقام معظم رهبری نسبت به نفوذ هشدار می‌دهند بدین معنا است که ما باید صادرات و واردات داشته باشیم و در عرصه اقتصاد بین الملل فعال باشیم اما اجازه ندهیم حوادث تلخ 200 سال گذشته تکرار شود.

** یک برند غذایی می‌تواند برای خود یک شبکه فرهنگی ایجاد کند. در حالی که ما در داخل کشور غذاهایی به مراتب بهتر از برندهایی مانند مک دونالد داریم اما چون برندسازی نشده این تبدیل به یک فرهنگ غذایی نشده است. این فرهنگ نوعی فرهنگ کاربردی است که برخی مواقع دشمنان ما از این طریق و از طریق تخریب باورها و فرهنگ اصیل وارد می‌شوند. فرهنگ کاربردی دشمن به وسیله عدم کنترل اقتصادی گسترش می‌یابد.

**متاسفانه دچار عدم خودباوری هستيم یعنی برخی از سیاسیون ما متاسفانه ملت ما و خودشان را دست کم می‌گیرند که می‌تواند زمینه نفوذ را فراهم کند. مساله دیگر نیز نادیده گرفتن تجارب تاریخی است. یعنی ما هیچ‌گاه از آمریکایی‌ها خوبی ندیدیم. آمریکایی‌ها هر زمان که وارد ایران شدند یا با کودتا وارد شدند یا با حمایت از دیکتاتورها در ایران حضور پیدا کرده و علیه ملت ما حرکت کرده‌اند.

**اگر سیاست‌های انقلابی ما نبود مذاکرات ما در وین تبدیل به یک فاجعه ملی می‌شد و چیزی مانند ترکمنچای اتفاق می‌افتاد.  همین سیاست های انقلابی بود که موجب شد برجام با همان دستاوردهای در جهت منافع ملی ما سمت و سو پیدا کند. برای مثال اگر رهبری نبود در کشور هرج و مرج و شورش یا کودتا می‌شد یا یک ترکمنچای بزرگ نوشته می‌شد.

**هنوز رفتار دوستانه‌ای را از آمریکا شاهد نیستیم. حتی در مسئله برجام نیز تا جایی که آنها می‌توانستند بر ما فشار آوردند و اگر جایی نتوانستند بخاطر این بود که توان آن را نداشتند یا کسی دیگر با آنها همراهی نمی‌کرد و یا ما مقاومت می‌کردیم. بنابراین ما چه رفتار دوستانه‌ای را از آمریکا دیده‌ایم که مسئله مذاکره و یا برقراری رابطه را پیگیری کنیم. شما زمانی که می‌خواهید مذاکره کنید یا رابطه برقرار کنید باید علائمی را ببینید ما چه علائمی را می‌بینیم؟  ما  مسیری را که موجب شده آمریکا گام به گام عقب نشینی کند ادامه خواهیم داد. این مسیر بهترین راه است و من نام آن را سیاست سیلی و لبخند گذاشتم. 

**من انقلابی بوده و هستم. در زمانی که در خدمت امام بودم انقلابی بودم اکنون نیز که در خدمت رهبر معظم انقلاب هستم جزو همراهان ایشان هستم. خط ما خط ولایت است. لذا منافع ملی برای ما مهم است، هدف‌های انقلاب برای ما مهم است و ما در این مسیر حرکت می‌کنیم ولی خوب است این دو جناح سیاسی( اصلاح طلب و اصولگرا) خود را بازسازی سیاسی کنند و در چارچوب قوانین و ارزش‌های انقلاب عمل کنند.

**اگر دغدغه اقتصاد نداشتم واقعا از سپاه بیرون نمی آمدم. چون مطمئن بودم اقتصاد کشور با مشکل مواجه می‌شود نزدیک به 19 سال پیش از سپاه خارج شدم و اینکه اکنون به سپاه بازگشته‌ام برای این است که بدلیل حوادث پیش آمده اقتدار نظام برایم مهم است. تا 10 سال آینده اقتدار و امنیت در کشور مهم است. چه اقتدار درونی و چه اقتدار بیرونی، و لباس پوشیده‌ام که تاحدی که توان دارم بتوانم کمک کنم تا اقتدار کشور را چه در داخل و چه در خارج حفظ کنیم. الان هم به نیروهای مسلح کمک می‌کنم.

 

**گله‌ای از مسئولین صداوسیما دارم که مناظره چهارم انتخاباتي را در سال 92 برگزار نکردند. یعنی در مناظره سوم صحنه رقابت مشخص شد ولی شکل نگرفت، با مناظره چهارم بود که رقابت می‌توانست شکل بگیرد. احتمالا صداوسیما به دلیل حوادث تلخ مناظرات دوره قبلی احتیاط کرد. اگر مناظره چهارم صورت می‌گرفت شاید شرایط انتخابات چیز دیگری می‌شد. ثانیا به اعتقاد من در کشور ما که یک کشور فرهنگی و اسلامی است، اخلاق و برادری به هیچ وجه نباید زیر پا گذاشته شود. ما نباید به مخالفان و منتقدان توهین کنیم. تحمل پذیری مسئولان کشور در ملتی مانند ملت ایران باید چند برابر الان باشد. دلیلی ندارد که اظهار عقیده ما همراه با عصبانیت باشد. متاسفانه دولتمردان ما همیشه خودرا درحالت انتخابات می‌بینند وتبلیغاتی رفتار می‌کنند.

2727

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 485018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۳
    30 2
    دیگه خیالش راحت شده انتخابات نمیاد، کاری به نظر مردم نداره
    • بی نام A1 ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۳
      28 6
      زنده باد سردار دیپلماسی ایران دکتر ظریف
  • المستور IR ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۳
    17 1
    صبرومنطق رضایی دربزنگاه های تاریخی ستودنی است امامعمولابعدازوقایع اتفاقیه بروزداردولی جایی ندیدیم ایشان بهنگام انجام خلافی مثل حمله به تجمعات قانونی یاحمله به شخصیتهای انقلابی ویا برخوردناعادلانه صداوسیمادرتحلیلهای سفارشی......حرکتی سخنی اعتراضی درمذمت اینگونه رفتارهابنمایند
  • بی نام IR ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۳
    21 6
    آقاي رضايي حالا مردم به شما راي ندادند عقده هاتو سر ديگران خالي نكن لطفا. درسته كسي منكر نقش ارزنده رهبري نيست اگر در سطح تاكتيكي و عملياتي افراد درك درستي از راهبردها نداشته باشند
  • رضا A1 ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۳
    32 4
    فحش و بد و بیراهشو ظریف و تیمش خوردند استرسش رو اونا کشیدند حالا به کام دیگران تمام شد اینه که میگن پیروزی هزارتا پدر پیدا میکنه وشکست همیشه یتیم است
  • بی نام A1 ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۳
    26 7
    ايا اين توهين به دولت منتخب نيست كه داشت تركمنچايي مي نوشت؟
  • محسن RO ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۳
    8 3
    جناب آقای رضایی واقعا جای تعجب دارد خود شما بارها و بارها از تیم مذاکره و نوع مذاکره حمایت کردید، و منتقدن مذاکره را راهنمایی میکردید این گفته الان شما با گفته های قبلیتون کاملا در تضاد است لطفا صراختا موضع خودتون رو اعلام کنید... با اینکه جزو طرفدارانتون بودم ولی با این صحبت هاتون خوشحالم که رای نیاوردید
  • محمد A1 ۰۶:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۴
    1 1
    بابا امريكا ديگه بايد چيكار ميكرد.13 سال با اروپائيها مذاكره كرديم اگرچه در نوع و نحوه و نگرشمان دچار ضعف بوديم و لي اونا هم حسابي مارو سر كار گذاشتند.از موقعي كه رو دررو با امريكائيها مذاكره كرديم موفق شديم به حقمان برسيم.بابا بيچاره ها خيلي منطقي با ما برخورد كردن والا قدرتشو داشتن تا هر كار غير منطقي رو با ما بكنن.