تسنیم نوشت ،مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌‎های استان خراسان جنوبی با اشاره به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی استان، گفت: ۲۰ درصد از کل ناوگان حمل و نقل عمومی استان خراسان جنوبی نوسازی و در بخش مسافربری نیز ۵ درصد بازسازی شده است.

ابراهیم نصری صبح امروز در نشست خبری که به مناسبت 26 آذرماه روز ملی حمل و نقل برگزار شد با بیان اینکه در تاریخ فرهنگ عمومی کشور روز حمل و نقل در راستای گرامیداشت برای رانندگان و تبیین اقدامات نام‌گذاری شده است، اظهار داشت: در حمل و نقل بخش‌هایی از جمله مسافر، کالا و ترانزیت مورد بحث است.

وی با بیان اینکه در بخش کالا و ترانزیت در خراسان جنوبی 3.5 میلیون تن کالا با اخذ بارنامه جابه‌جا می‌شود، افزود: باری که در خراسان جنوبی تولید می‌شود بالغ بر 6 میلیون تن در سال است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های خراسان جنوبی با بیان اینکه 2 میلیون و 300 مسافر با ناوگان عمومی در استان جابه‌جا می‌شود، گفت: تعداد مسافران بین شهری 3.5 میلیون نفر است که یک میلیون و 200 هزار نفر با وسایل شخصی در جاده‌ها تردد می‌کنند.

نصری با بیان اینکه حمل و نقل عمومی ارزان تر و ایمن تر از حمل و نقل شخصی است، افزود: نظارت‌های ما بر حمل و نقل عمومی بیشتر بوده و امسال نسبت به سال گذشته در بخش جابه‌جایی مسافر کاهش داشتیم.

وی با بیان اینکه مردم به سمت رفاه بیشتر و استفاده از وسایل شخصی هستند، اظهار داشت: در بخش کیفیت خدمات آن چیزی که مد نظر ما است کمتر دیده می‌شود و هرجا که خدمات خوب ارائه شود، مردم بیشتر به همان سمت می‌روند و ارائه خدمات خوب مد نظر ما است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های مسافربری خراسان جنوبی با بیان اینکه 70 درصد از ناوگان حمل و نقل تسهیلات بین 4 تا 7 درصد دریافت می‌کنند، گفت: 400 میلیون تومان تسهیلات با بازپرداخت 7 ساله است و در اتوبوسرانی هر دستگاه اتوبوسی که بیشتر از 15 سال از عمر آن بگذرد، باید از رده خارج شود.

نصری با بیان اینکه قیمت اتوبوس از 600 تا 800 میلیون تومان است، افزود: ما به دنبال افزایش کیفیت هستیم و باید سرمایه گذار رغبت پیدا کند و اگر ناوگان ارزان‌تر شود، مردم بیشتر به این سمت و سو می‌آیند.

وی با بیان اینکه در کشور ایران 89 درصد حمل و نقل مسافر از طریق جاده صورت می‌گیرد، اظهار داشت: 11 درصد حمل و نقل از طریق ریل هوایی است و در بخش حمل و نقل کالا 95 درصد از طریق جاده صورت می‌گیرد.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های خراسان جنوبی با بیان اینکه از ابتدای سال 92 تا پایان آبان ماه 94 تعداد 3 شرکت باری و یک شرکت مسافربری در خراسان جنوبی افتتاح شد، بیان کرد: تعداد 4 شرکت مسافربری در مراحل ثبت و اولیه تأسیس اقدامات خود را انجام می‌دهند.

نصری افزود: تعداد شرکت‌‎های حمل و نقل کالای خراسان جنوبی 57 شرکت شامل (54 شرکت و 3 شعبه) و تعداد شرکت‌های حمل و نقل مسافر خراسان جنوبی 35 شرکت و شعبه (22 شرکت، 2 شعبه و یک موسسه) است.

وی با بیان اینکه تعداد پایانه‌های حمل و نقل کالای خراسان جنوبی تعداد 3 پایانه در شهرستان‌های قاین، بیرجند و نهبندان فعال است، اظهار داشت: تعداد پایانه‌های مسافربری خراسان جنوبی 6 پایانه شامل 2 پایانه در بیرجند و یک پایانه در هر کدام از شهرستان‌های قاین، فردوس، طبس و سرایان است.

مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های خراسان حنوبی گفت: در مدت 8 ماه امسال یک میلیون و 541 هزار و 535 مسافر جابه جا و همچنین در این مدت 176 هزار و 637 بارنامه صادر شده است.

نصری با اشاره به اینکه تناژ جابه جا شده در مدت 8 ماه امسال 2 میلیون و 495 هزار و 257 تن بوده است، افزود: عملیات توسعه ساختمان اداری اداره کل مرکز مدیریت راه‌ها با زیر بنای نزدیک به یک هزار و 400 مترمربع و مبلغ اولیه قرارداد نزدیک به 15 میلیارد ریال از اقدامات حوزه عمرانی بود.

وی با اشاره به دیگر اقدامات حوزه عمرانی تصریح کرد: 6 دستگاه دوربین ثبت تخلف سرعت با اعتبار 8 هزار میلیون ریال نیز در جاده‌های استان نصب شده است.

 

کد خبر 489276

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار