وزیر کار و امور اجتماعی گفت: وظایف و چارچوبهای کاری وزارت کار از سوی قانون دقیقا مشخص شده است، به طوری که محوری ترین وظیفه این دستگاه صیانت از نیروی کار و تنظیم روابط کار است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عبدالرضا شیخ الاسلامی افزود: هم اکنون در کشور حدود هفت میلیون و پانصد هزار نفر کارگر داریم که نیازمند آموزش و بهداشت، تامین اجتماعی، حفاظت و ایمنی هستند و از این رو مسوولیت نظارت و برنامه ریزی برای تحقق این امور برعهده وزارت کار و امور اجتماعی است و بعبارت دیگر وزارت کار و امور اجتماعی، متولی اجرای قانون کار است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت مفاد قانون کار، گفت: قانون کار از قوانین مهم هر کشوری به شمار می آید و اگر وزارت کار و امور اجتماعی به همین وظیفه قانونی و تخصصی خود با جامعیت عمل کند، قطعا شاهد رونق فضای کسب و کار و بهبود فضای اقتصادی در کشور خواهیم بود.

وی افزود: وقتی که فضای مناسبی در روابط کار ایجاد شود، طبعا سرمایه گذاری و کارآفرینی و اشتغال توسعه خواهد یافت، به عبارت دیگر پیامد اصلی کار ما، هم‌افزایی با سایر دستگاههاست و همین امر نیز به توسعه فرصت های شغلی در جامعه کمک خواهد کرد.

او رویکرد وزارت کار در تمامی امور را بر محور سه جانبه گرایی برشمرد و افزود: در اصل سه جانبه گرایی، جامعه کارگری، کارفرمایی و دولت همچون سه ضلع مثلث هستند که در تعامل همدلانه با یکدیگر هدفهای پیش رو را تحقق می بخشند.

شیخ الاسلامی در ادامه با اشاره به اثرات مثبت طرح هدفمند کردن یارانه ها، گفت: ‌هدف اصلی این طرح، توانمند ساختن قشرهای کم درآمد و یا با درآمد ثابت است. در حال حاضر 70 درصد یارانه ها به 30 درصد جامعه تخصیص می یابد و از این رو با اجرای این برنامه، قطعا بر رفاه کارگران افزوده خواهد شد و قدرت خرید آنان را نیز افزایش می دهد.

او ادامه داد: براساس آمار رسمی مرکز آمار ایران، سال گذشته نرخ بیکاری 12.5 درصد بود که این نرخ در پاییز امسال به 11.3 درصد رسیده است. معنای این کاهش این است که ظرف یک‌سال، یک میلیون و 220 هزار شغل ایجاد شده است و تلاش می کنیم با فعال کردن شورای عالی اشتغال و مشارکت تمامی مسوولان از جمله استانداران، زمینه سازی برای توسعه اشتغال را با جدیت دنبال کنیم.

وی در ادامه با اشاره به نقش آموزشهای فنی و حرفه ای در جذب نیرو از بازار کار اشاره و خاطرنشان کرد: نبود نظام تایید صلاحیت فنی و مهندسی و یکپارچه نبودن مراکز آموزش مهارتی، از جمله نقایص مهم در برنامه رفع مشکل بیکاری است که وزارت کار و امور اجتماعی در این دوره با جدیت برای یکپارچه کردن نظام آموزشی مهارتی و استقرار نظام تایید صلاحیت فنی، تلاش می کند.

کد خبر 50052

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهران IR ۰۸:۵۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
    0 0
    لطفا این جمله رابه عنوان برترین لطیفه سال انتخاب نمایید
  • بدون نام IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
    0 0
    خدایا سازمان تأمین اجتماعی داره بخاطر این بیمه های بیکاری که میده، ورشکست میشه. تو میدونی که چقدر آدم بدبخت تو این چند ساله بیکار شدند. تو رو خدا سر خودتون کلاه نذارید.
  • کارگر IR ۱۳:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
    1 0
    با پول گدایی نمیشه سطح رفاه کارگر را افزایش داد ! باید زمینه کار و تولید را در گارگاههای صنعتی و تولیدی ایجاد کنید که کارخانه فعال باشد و چرخش بچرخه بعد خود کارخانه به عنواین مختلف پول به جیب کارگر خود تزریق می کند و از بیکاری هم کم میشود ... اقای وزیر کارخانه ها کار ندارند و روز به روز کارگران خودشونا اخراج یا باز خرید میکنن