رییس شورای اسلامی شهر اصفهان که به همراه سایر اعضای این شورا از شرکت فولاد مبارکه بازدید می کرد گفت: مصارف آب و موضوع آلایندگی در فولادمبارکه کنترل شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در اين ديدار که در آستانه سالروز بهره برداري از شرکت فولادمبارکه اصفهان انجام گرفت، رضا اميني رييس شوراي اسلامي شهر اصفهان ضمن ديدار با مديرعامل و معاونين شرکت فولادمبارکه گفت: خوشبختانه در اين ديدار با تمرکز بر بحثهاي جاري شرکت فولادمبارکه به خصوص اقدامات انجام شده در موضوع مسئوليتهاي اجتماعي و نگاه نظام مند به اين مقوله و ارتباطات موجود بيش از پيش آشنا شديم که جا دارد از اقدامات قابل ستايش شرکت فولادمبارکه در زمينه توليد، تلاش براي توسعه پايدار و صنعت سبز، مسئوليت هاي اجتماعي طي سالهاي گذشته که به پر آوازه شدن هر چه بيشتر نام اصفهان انجاميده تشکر نمود.

اميني افزود: هر بيننده و بازديد کننده اي که در اين مجموعه بزرگ صنعتي حاضر شود بايد به خود ببالد.درحقيقت باعث افتخار است که در اثر تلاش مردان سخت کوش ايراني و اصفهاني يکي از قطبهاي بزرگ صنعتي ايران و جهان در اصفهان مستقر گرديده است.

وی تاکید کرد: تلاش اين عزيزان هم باعث افتخار و غرور ملي مي شود و هم باعث تأمين نيازهاي مواداوليه صنايع کشور. همه اينها دست به دست هم داده تا مابتوانيم از توانمنديها و مقدورات خود، از انديشه و افکار مهندسين و سازندگان بخش صنعت به خوبي استفاده نماييم. به يقين شرکت فولادمبارکه توانسته با اقتدار تمام در توليد فولاد به عنوان يک ماده اوليه استراتژيک در تأمين منابع و توليد محصولات ديگر صنعتي در ايران اسلامي نقش مؤثر داشته باشد.

رييس شوراي اسلامي شهر اصفهان تصريح کرد: اقدامات زيست محيطي مؤثر و مستمري که فولادمبارکه آن را از اولويت هاي خود قرار داده، گام ديگري بوده است تا به صنعت سبز در استان نزديک تر شويم به ويژه اينکه اين امر براي شهر پرآوازه اصفهان از اهميت بسزايي برخوردار است.

وی ابراز داشت: امروزه عنوان مي گردد صنايع، بخش عمده اي از منابع آبي را مصرف مي کنند و در افزايش سطح آلايندگي سهيم هستند و دغدغه مصرف آب و انشقاق آب از سرچشمه هاي زاينده رود به سمت شرکت فولادمبارکه در قالب برداشتي مطرح مي شود ولي بر اساس آمار و شواهد موجود و قابل ارائه اي که امروز ما از نزديک مشاهده کرديم، مصارف آب و موضوع آلايندگي در فولادمبارکه کنترل شده است و بايد بگويم بحث مصرف بالاي آب و افزايش آلايندگي فولادمبارکه واقعيت ندارد.

امینی تاکید کرد: در حقيقت بايد رويکرد جانبدارانه و دلسوزانه شرکت فولادمبارکه نسبت به محيط زيست همچنان ادامه داشته تا موجب دلگرمي مردم عزيز شهر و حتي استان اصفهان باشد و در عين حضور پررنگ و پر رونق اين فعاليت فاخر صنعتي،کاهش عوارض زيست محيطي را نيز بيش از گذشته شاهد باشيم.

وی افزود: انصافاً اقداماتي که در حوزه اقتصاد مقاومتي براي کاهش هزينه ها، بهره وري بيشتر از منابع و کاهش آلاينده هاي زيست محيطي توسط فولادمبارکه انجام داده شده موجب تقدير و تشکر است که من به عنوان يک شهروند و خادم مردم در شوراي شهر اصفهان از همه مديران و کارکنان فولاد مبارکه تقدير و تشکر دارم.

 در اين ديدار همچنین بهرام سبحاني مديرعامل شرکت فولادمبارکه ضمن تشريح استراتژي فولادمبارکه نیز گفت: فولادمبارکه اصفهان با کسب سهم پنجاه درصدي توليد فولادکشور، تأمين مواد اوليه صنايع مختلفي همچون نفت، گاز و پتروشيمي، خودرو، لوازم خانگي، لوله و پروفيل، کشتي سازي و ساختماني در بيش از سه هزار واحد توليدي در سطح کشور را بر عهده دارد و اين در حالي است که فولادمبارکه به عنوان بزرگترين توليدکننده فولادهاي تخت در خاورميانه در سال 94 توانسته تاکنون 30 درصد از محصولات خود را صادر نمايد که از اين مقدار صادرات فولادمبارکه 64 درصد به اروپا بوده است و اين نشان دهنده کيفيت رقابتي محصولات فولاد مبارکه و روي خوش نشان دادن کشورهاي اروپايي به استفاده از محصولات فولادمبارکه است.

وی در ادامه با اشاره به رويکرد دانش محور فولادمبارکه در فرآيندهاي شرکت افزود: از ابتدا تاکنون دغدغه مديران و کارکنان فولادمبارکه همواره بر افزايش سطح علمي و استفاده از دانش روز بوده و هست و در همين راستا فولادمبارکه با حضور در ارزيابيهاي متعدد در 11 دوره جايزه ملي تعالي سازماني شرکت کرده و موفق به دريافت تنديس زرين جايزه ملي تعالي سازماني به عنوان تنها شرکت ايراني شده است.

سبحاني در خصوص مصرف انرژي در شرکت فولادمبارکه اصفهان خاطرنشان کرد: اين شرکت با مصرف 29 ميليون مترمکعب آب در سال با استفاده از سيستم هاي بازچرخاني آب توانسته کمتر از 73 درصد ديماند قراردادي مصرف نمايد و اين در حالي است که سهم کل صنعت در مصرف آب کشور 2 درصد مي باشد. در واقع بر اساس طراحي اوليه و توليد 2.4 ميليون تن فولاد، برداشت آب رودخانه زاينده رود به ازاي هرتن توليد در شرکت فولادمبارکه برابر 16.6 مترمکعب بر تن بوده که با کاهش 66 درصدي مصرف آب در مقابل افزايش 220 درصدي توليد فولاد به 5.6 مترمکعب بر تن توليد رسيده است.

وی توجه فولاد مبارکه به محيط زيست از دوران ابتداي بهره برداري شرکت، تاکنون و توسعه سيستم ها و به کارگيري تجهيزات به روز کنترل آلايندگي در نواحي توليدي اين شرکت را نشان از توجه ويژه مديران و کارکنان اين مجتمع صنعتي به محيط زيست خواند و افزود: در شرکت فولادمبارکه تا به امروز نصب و استقرار بيش از 200 نوع تجهيزات کنترل آلايندگي در نقاط مختلف اين مجتمع صنعتي انجام گرفته است که طرح پايش و مانيتورينگ مداوم آلاينده ها بر روي دودکشها و تصفيه خانه ها و توسعه و بهينه سازي سيستمهاي کنترل انتشار آلاينده ها در خطوط توليد و ارتقاء سيستم کنترل غبار واحد فولادسازي از ديگر اقدامات صورت گرفته در اين شرکت در راستاي حفظ محيط زيست است.

.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 501550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =