سید روزبه هاشمی افزود : این سامانه به منظور قرائت اطلاعات کنتورهای هوشمند با بکار گیری گوشیهای تلفن همراه مجهز به سیستم عامل اندروید طراحی و ساخته شده است.
وی افزود:کاهش وابستگی به سختافزارهای خاص و رفع محدودیت در تامین این سخت افزارها، کاهش هزینههای پشتیبانی نرم افزاری، امکان انتقال اطلاعات قرائت شده از طریق بسترهای مخابراتی gprs, wifa و افزایش سرعت عمل در ثبت آخرین اطلاعات قرائت شده کنتورها از جمله مزایای اجرای این طرح است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان انتقال اطلاعات طول و عرض جغرافیایی، تصاویر برقهای غیر مجاز و تجاوز به حریم ها را از جمله دیگر کاربردهای این سیستم عنوان کرد.
هاشمی خاطر نشان کرد: در این طرح پروبهای با سیم تبدیل به پروبهای بی سیم شده که امکان آسیبپذیری دستگاه را کاهش و حمل و نقل را آسان کرده است.
وی امکان ارتباط با مامورین به وسیله ارسال پیام گروهی و تکی، امکان گزارش و پیگیری بر اساس کارکرد یک مامور با نام، امکان تعریف بازرسی برای بازرسی قرائت و کشف مغایرتهای احتمالی و تحت وب بودن سامانه مدیریت کنتور خوان را از دیگر توانمندیهای سامانه قرائت کنتور های برق توسط گوشی های موبایل عنوان کرد.
نظر شما